Buzz

Love is in the air. Νέες φωτογραφίες από το «Joker: Folie à Deux»

στα 10

Ο Τοντ Φίλιπς σκορπίζει αγάπη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, με μερικές νέες φωτογραφίες από «Joker: Folie à Deux» με τους Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga.

Love is in the air. Νέες φωτογραφίες από το «Joker: Folie à Deux»

«Ελπίζοντας η μέρα σας να είναι γεμάτη αγάπη» έγραψε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Joker: Folie à Deux» Τοντ Φίλιπς παρουσιάζοντας μερικές νέες φωτογραφίες στο instagram του από το πολυαναμενόμενο σίκουελ.

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Φίλιπς μαζί με τον Σκοτ Σλίβερς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα πρόκειται για ένα (τρελό) μιούζικαλ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga και μαζί τους και οι Μπρένταν Γκλίζον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ, Χάρι Λότι και άλλοι.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τοντ Φίλιπς μας χαρίζει δυο νέες φωτογραφίες από το «Joker: Folie à Deux» για τις γιορτές

joker folie a deux

joker folie a deux

joker folie a deux

Οι φανς άρχισαν να υποπτεύονται πως η Harley Quinn θα έκανε την εμφάνισή της στην ταινία από τον τίτλο της μιας και το «Folie à Deux» είναι ένας ιατρικός όρος για την επινεμόμενη ψυχωσική διαταραχή (γνωστή και ως δυαδική τρέλα, συμβιωτική ψύχωση και επακτή παραληρητική διαταραχή), μια αρκετά σπάνια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την παρουσία ομοειδών ψυχωσικών συμπτωμάτων σε δύο ή και περισσότερα άτομα.

Θα καταφέρει και το σίκουελ να έχει την ίδια επιτυχία με τον προκάτοχό του; Υπομονή ως τις 4 Οκτωβρίου 2024 για να το ανακαλύψουμε.