Buzz

Η Ελληνική διαπραγμάτευση μέσα από το βιτριολικό χιούμορ του Τζον Ολιβερ

στα 10

O καυστικός Βρετανός κωμικός σχολιάζει το #grexit με το δικό του τρόπο.

Η Ελληνική διαπραγμάτευση μέσα από το βιτριολικό χιούμορ του Τζον Ολιβερ

O Βρετανός Tζον Ολιβερ, το σχετικά νέο αστέρι της καυστικής πολιτικής σάτιρας της αμερικανικής τηλεόρασης με την εκπομπή του «Last Week Tonight with John Oliver», έχει προσφέρει ξεκαρδιστικά, ειλικρινή και ουσιαστικά ξεμπροστιάσματα σε πολλά θέματα επικαιρότητας - από το μουντιάλ (τη FIFA για να ακριβολογούμε) μέχρι το ρατσισμό των αστυνομικών δυνάμεων, κι από τους χάκερς γυμνών φωτογραφιών γυναικών του Χόλιγουντ μέχρι τον πάντα (αλλά και ειδικά πλέον στον 21ο αιώνα) απαράδεκτο θεσμό των καλλιστείων.

Μη χάσετε επίσης: Tι έχουν να πουν οι σταρ του Χόλιγουντ για την Ελλάδα;

Αυτή την εβδομάδα ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, με τις ελληνικές διαπραγματεύσεις και το θρίλερ που διαδραματίστηκε σε Eurogroup και συνεδριάσεις κορυφής (αντίθετα με τους πολλούς Ελληνες φανς, ο Ολιβερ δε βρήκε παρά άκρως προσβλητική τη στάση του Γκι Βέρχοφσταντ). Παράλληλα, καυτηριάζει πόσο απαράδεκτα στάθηκαν τα αμερικανικά media σε λογοπαίγνια και αστεία, την ώρα της κρίσης. Οχι ότι μας χαρίστηκε βέβαια: «Η Ελλάδα ξοδεύει χρήματα σα ράπερ που για λογιστή έχει προσλάβει τον Νίκολας Κέιτζ».

Για τον Ολιβερ όμως, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κρατάει το τελευταίο χαρτί. Με την υπογραφή του. Γιατί γελάει πάντα, όποιος γελάει τελευταίος.

Δείτε τον:

.

Δείτε περισσότερα: