Buzz

Ο Τζον Μπογιέγκα έχει μερικές ιδέες για το ποιος μπορεί να παίξει τον πρώτο μαύρο Superman

στα 10

Σύμφωνα με τον Μπογιέγκα οι Τζόναθαν Μέιτζορς και Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ θα ήταν τέλειοι για τον ρόλο του Superman.

Ο Τζον Μπογιέγκα έχει μερικές ιδέες για το ποιος μπορεί να παίξει τον πρώτο μαύρο Superman

Πριν ένα μήνα η Warner είχε ανακοινώσει πως ετοιμάζει μια ταινία με τον πρώτο μαύρο Superman σε παραγωγή του Τζ. Τζ. Εϊμπραμς και σε σενάριο του Τα-Νεχίσι Κόουτς. Ενώ το στούντιο βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του σκηνοθέτη της ταινίας, αλλά και του ηθοποιού που θα ενσαρκώσει αυτή την ενδιαφέρουσα εκδοχή του Ανθρώπου από Ατσάλι, ο Τζον Μπογιέγκα έχει ήδη κάποιους να προτείνει για τον ρόλο αυτό.

Ο Μπογιέγκα παραβρέθηκε σε ένα roundtable του The Hollywood Reporter μαζί με τους Τζόναθαν Μέιτζορς, Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ, Κρις Ροκ και Τζος Ο’ Κόνορ και κάποια στιγμή το θέμα της ταινίας με τον μαύρο Superman ήρθε στην κουβέντα. «Θέλω τον αδερφό Ρεγκέ ως Superman. Ή τον Τζόναθαν. Θέλω έναν από εσάς να πάει εκεί και να πετάξει. Κάποιος με μαλλιά αφάνα να πετάξει», είπε ο Μπογιέγκα. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. «Τζο θα ήθελα εσένα να σε δω να παίζεις τον κακό. Και Κρις θα ήθελα να σε δω κι εσένα ως κακό, κάτι το σκοτεινό και αρρωστημένο.»

Διαβάστε ακόμα: H DC έκοψε σκηνή σεξ με τους Batman και Catwoman στην σειρά «Harley Quinn»

superman 607

Η ταινία, η οποία θα διαδραματίζεται στον 20ο αιώνα και θα γυριστεί ως ταινία περιόδου, θα μιλά για την κλασική ιστορία του Καλ-Ελ o οποίος έρχεται από τον πλανήτη Κρίπτον, απλά θα παίζει τον ρόλο ένας μαύρος, με την Warner να ψάχνει έναν σχετικά άγνωστο ηθοποιό για να τον ενσαρκώσει. Σίγουρα μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση του χαρακτήρα η οποία θα συζητηθεί. Να σημειώσουμε εδώ πως η DC έχει παρουσιάσει ήδη τον πρώτο μαύρο Superman στα κόμικ της από το 2009, τον Κάλβιν Ελις, ο Καλέλ (χωρίς παύλα ανάμεσα) από το Κρίπτον, ο οποίος ήταν και ο Πρόεδρος της Αμερικής σε μια διαφορετική Γη του Multiverse (ο χαρακτήρας αυτός βασίστηκε στον Μπαράκ Ομπάμα).

Πάντως ο Κόουτς, σύμφωνα με το άρθρο, δεν θα έχει έτοιμο το σενάριο πριν τα τέλη του Δεκέμβρη του 2021 οπότε το καστινγκ θα αργήσει να ξεκινήσει. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξή του.