Buzz

H πρώτη δήλωση του σκηνοθέτη Τζόελ Σούζα μετά το τραγικό δυστύχημα στο σετ του «Rust»

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «Rust» βγήκε από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονταν μετά τον τραυματισμό του και μίλησε συντετριμμένος για τα όσα συνέβησαν.

H πρώτη δήλωση του σκηνοθέτη Τζόελ Σούζα μετά το τραγικό δυστύχημα στο σετ του «Rust»

Την Παρασκευή που μας πέρασε, στα γυρίσματα του «Rust» στη Σάντα Φε, ο Αλεκ Μπόλντγουιν πυροβόλησε ένα πιστόλι - προπ (που κανονικά ρίχνει άσφαιρα) σκοτώνοντας τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χεϊλίνα Χάτσινς, 42 χρόνων και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη, Τζόελ Σούζα.

Διαβάστε ακόμα: Αλεκ Μπόλντγουιν: «Δεν υπάρχουν λόγια για το σοκ και τη θλίψη μου...»

Ο Σούζα βγήκε χτες από το νοσοκομείο, όπου έμεινε προληπτικά μετά τον τραυματισμό του, και λίγη ώρα μετά έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Είμαι συντετριμμένος από την απώλεια της φίλης και συναδέλφου μου, Χεϊλίνα. Ήταν ευγενική, ζωντανή, απίστευτα ταλαντούχα, πάλευε για κάθε λεπτομέρεια και πάντα με ωθούσε να γίνω καλύτερος. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά της σε αυτήν την πιο δύσκολη στιγμή. Είμαι συγκινημένος και ευγνώμων από τις εκδηλώσεις αγάπης που λάβαμε από την κινηματογραφική μας κοινότητα, τους ανθρώπους της Σάντα Φε και τους εκατοντάδες αγνώστους που μας έχουν προσεγγίσει. Σίγουρα όλα αυτά θα βοηθήσουν στην ανάρρωση μου.»