Buzz

Αλεκ Μπόλντγουιν: «Δεν υπάρχουν λόγια για το σοκ και τη θλίψη μου...»

στα 10

Συντετριμμένος, ο ηθοποιός κάνει την πρώτη δήλωση μετά το δυστύχημα στο σετ του «Rust».

Αλεκ Μπόλντγουιν: «Δεν υπάρχουν λόγια για το σοκ και τη θλίψη μου...»

Η είδηση κάνει από το πρωί το γύρο του κόσμου:

Στα γυρίσματα του «Rust» στη Σάντα Φε, ο Αλεκ Μπόλντγουιν πυροβόλησε ένα πιστόλι - προπ (που κανονικά ρίχνει άσφαιρα) σκοτώνοντας τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χεϊλίνα Χάτσινς, 42 χρόνων και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη, Τζόελ Σούζα.

Διαβάστε περισσότερα: Ο εφιάλτης ξεκίνησε (πάλι) για τον Αλεκ Μπόλντγουιν

Baldwin  rust Ο Μπόλντγουϊν, λίγα λεπτά μετά την τραγωδία

Τώρα ο ηθοποιός έκανε την πρώτη δήλωση.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στην ΧεΪλίνα Χάτσινς - σύζυγο, μητέρα και αξιοσέβαστη συνάδελφό μας. Συνεργάζομαι απόλυτα με τις αρχές και την έρευνά τους, ώστε να διαπιστωθεί πώς συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επικοινωνία με τον σύζυγό της, προσφέροντας όποια βοήθεια και στήριξη μπορώ στην οικογένειά τους. Είμαι συντετριμμένος. Η καρδιά μου ραγίζει, όσο σκέφτομαι τον άντρα της και τον γιο της, αλλά κι όλους όσους γνώριζαν και αγαπούσαν την Χεϊλίνα...»

Πάντως, διαβάζοντας συνεχώς το αμερικανικό ρεπορτάζ και τις καταθέσεις των ειδικών, τα όπλα προπς δεν είναι ψεύτικα. Είναι αληθινά όπλα, ώστε να κερδίζεται αληθοφάνεια στα κοντινά πλάνα. Υπάρχει ένας ειδικός τρόπος να φορτώσεις τα άσφαιρα, αλλά ούτε κι αυτός είναι 100% ακίνδυνος. Ολα έχουν να κάνουν με την αυστηρή τήρηση των διατάξεων ασφαλείας, αλλά και την απόσταση. Από κοντινή απόσταση, τα άσφαιρα μπορούν κι αυτά να σκοτώσουν.