Buzz

Ο εφιάλτης ξεκίνησε (πάλι) για τον Αλεκ Μπόλντγουιν

στα 10

Μ' ένα πιστόλι - προπ, στα γυρίσματα του «Rust», ο ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε (πάλι) για τον Αλεκ Μπόλντγουιν

Πολλαπλή τραγωδία στα γυρίσματα του «Rust», της ταινίας του Τζόελ Σούζα, στη Σάντα Φε. Ο Αλεκ Μπόλντγουιν, πρωταγωνιστής και παραγωγός του φιλμ, χρησιμοποίησε ένα πιστόλι - προπ, το οποίο εκπυρσοκρότησε, σκοτώνοντας τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χεϊλίνα Χάτσινς, 42 χρόνων και τραυματίζοντας το σκηνοθέτη.

χεϊλίνα ΧάτσινςΗ διευθύντρια φωτογραφίας Χεϊλίνα Χάτσινς

rustΗ αστυνομία φτάνει στο ράντσο όπου γίνονται τα γυρίσματα του «Rust»

Η Χάτσινς μεταφέρθηκε αμέσως με αεροπλάνο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Νιου Μέξικο, όπου, όμως, κατέληξε. Ο σκηνοθέτης, Τζόελ Σούζα, νοσηλεύεται σε άλλο κοντινό νοσοκομείο. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και παίρνει μαρτυρίες από το συνεργείο ενώ, προς το παρόν, δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Το γύρισμα εννοείται ότι διακόπηκε, ενώ οι εκπρόσωποι του Αλεκ Μπόλντγουιν δήλωσαν πως πρόκειται για δυστύχημα μ' ένα άσφαιρο πιστόλι που χρησιμοποιούνταν στη σκηνή.

αλεκ μπόλντγουιν

Ο ίδιος ο Αλεκ Μπόλντγουιν δεν έχει κάνει, ακόμα, καμία δήλωση, αλλά οι τοπικοί δημοσιογράφοι αναφέρουν πως τον είδαν, το βράδυ της Πέμπτης, έξω από το αστυνομικό τμήμα, να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα ενώ, αναμφίβολα, θα ερευνηθούν τα μέτρα ασφαλείας στην παραγωγή. Είναι πολλές οι φορές που ο Αλεκ Μπόλντγουιν έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ειδήσεων, από το ηχηρό διαζύγιό του από την Κιμ Μπέισινγκερ, ως το μεθυσμένο τηλεφώνημά του στην κόρη του, Αϊρλαντ, όμως ποτέ για λόγο τόσο τραγικό, για τον ίδιο και για το θύμα. Οι επαγγελματίες που γνώριζαν τη Χάτσινς κι είχαν συνεργαστεί μαζί της, στέλνουν εκατοντάδες μηνύματα, μιλώντας για μια λαμπερή γυναίκα με όλο το μέλλον μπροστά της.