Buzz

Πρώτες φωτογραφίες από το «Cyrano» του Τζο Ράιτ

στα 10

O Τζο Ράιτ επιστρέφει με ταινία αρκετά φιλόδοξη και με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Ντίνκλατζ στον ρόλο του Σιρανό ντε Μπερζεράκ.

Πρώτες φωτογραφίες από το «Cyrano» του Τζο Ράιτ

Ο Τζο Ράιτ, μετά την «Γυναίκα στο Παράθυρο», φαίνεται πως έμεινε αρκετά απασχολημένος κατά την διάρκεια της πανδημίας ετοιμάζοντας μια ακόμα ταινία με τίτλο «Cyrano», γυρισμένη στο Νότο της Σικελίας και με πρωταγωνιστές τους Πίτερ Ντίνκλατζ, Χέιλι Μπένετ, Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ, Μπεν Μέντελσον και Μπασίρ Σαλαχούντιν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Πίτερ Ντίνκλατζ έχει γενέθλια και κερνάει τις αγαπημένες του ταινίες

cyrano

Βασισμένη στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ της Ερικα Σμιντ, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Ντίνκλατζ στον ρόλο του Σιρανό ντε Μπερζεράκ, το οποίο με την σειρά του βασίζεται στο κλασσικό θεατρικό έργο του 1897 του Εντμόν Ροστάν, μιλά για το ερωτικό τρίγωνο ενός Γάλλου αξιωματικού του στρατού, τον Σιρανό, της Ρωξάνης και ενός όμορφου νεαρού δόκιμου του Κρίστιαν. Ο Σιρανό είναι τρελά ερωτευμένος με την Ρωξάνη αλλά πιστεύει πως δεν θα τον αγαπούσε ποτέ λόγω της εμφάνισής του. Οταν εκείνη του εξομολογείτε τον έρωτά της για τον Κρίστιαν, εκείνος τον βοηθάει να γράψει ερωτικά γράμματα για να τις τα στείλει.

Τα τραγούδια της ταινίας έγραψαν μέλη του συγκροτήματος The National, με τους Αάρον και Μπράις Ντέσνερ να έχουν γράψει τη μουσική και τον Ματ Μπέριντζερ, τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, να έχει γράψει τους στοίχους. Το «Cyrano» φαίνεται πως θα αποφύγει να παιχτεί σε κάποιο φεστιβάλ, με το στούντιο να προγραμματίζει να το βγάλει στις αίθουσες στις 31 Δεκεμβρίου, προωθώντας το ταυτόχρονα και για τα βραβεία.

Διαβάστε ακόμα: Πώς σας φαίνεται ο Πίτερ Ντίνκλατζ ως «Cyrano» σε μιούζικαλ που θα σκηνοθετήσει ο Τζο Ράιτ και τη μουσική γράφουν οι National;

cyrano