Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Τζίμι Κίμελ θα είναι ο οικοδεσπότης των φετινών Οσκαρ

στα 10

Θα είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που θα παρουσιάσει την τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2023.

Ο Τζίμι Κίμελ θα είναι ο οικοδεσπότης των φετινών Οσκαρ

Βρισκόμαστε ήδη στο πυρετό της οσκαρικής κούρσας και οι εργασίες για την οργάνωση της 95ης τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ έχουν ήδη ξεκινήσει. Κι έτσι, προσπαθώντας να ανακτήσουν τις δοξασμένες εκείνες μέρες των 50 εκατομμυρίων τηλεθεατών, τα Οσκαρ αποφάσισαν να φέρουν ένα γνώριμο πρόσωπο στον ρόλο του οικοδεσπότη, διαλέγοντας για άλλη μια φορά τον Τζίμι Κίμελ.

Είναι η τρίτη φορά που ο Κίμελ θα παρουσιάσει τα Οσκαρ, με τις προηγούμενες φορές να ήταν οι χρονιές 2017 και 2018. «Το να προσκληθείς να παρουσιάσεις τα Οσκαρ για τρίτη φορά είναι είτε μεγάλη τιμή είτε παγίδα. Οπως και να έχει, είμαι ευγνώμων για την Ακαδημία που μου ζήτησε [να τα παρουσιάσω] τόσο γρήγορα αφού όλοι οι καλοί είπαν όχι», είπε ο Κίμελ σε μια δήλωσή του.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ερικ Ρόμπερτς πλέκει το εγκώμιο στην Μάργκο Ρόμπι για την ερμηνεία της στο «Babylon»

Jimmy Kimmel Oscars 2018 607

Τα μόνα άτομα που παρουσίασαν τα Οσκαρ περισσότερες φορές είναι η Γούπι Γκόλντμπεργκ και ο Τζακ Λέμον (4 φορές), ο Τζόνι Κάρσον (5 φορές), ο Μπίλι Κρίσταλ (9 φορές) και ο Μπομπ Χόουπ (11 φορές).

Η 95η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2023.

jimmy kimmel oscars