Buzz

O πρωταγωνιστής του «To Αυτό» Τζέιντεν Μάρτελ θα παίξει σε μια ακόμα ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Στίβεν Κινγκ

στα 10

Το «Mr. Harrigan's Phone», από το βιβλίο ανθολογίας «If It Bleeds», ετοιμάζεται να γίνει ταινία με πρωταγωνιστή επίσης τον Ντόναλντ Σάδερλαντ.

O πρωταγωνιστής του «To Αυτό» Τζέιντεν Μάρτελ θα παίξει σε μια ακόμα ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Στίβεν Κινγκ

Το «If It Bleeds», το νέο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, μια συλλογή από τέσσερα διηγήματα, κυκλοφόρησε τον Μάιο και ήδη έχει πουληθεί για τις κινηματογραφικές διασκευές του - γιατί, ναι, δεν είναι μία, αλλά τρεις!

Μια από αυτές είναι και το διήγημα «Mr. Harrigan's Phone», με προβλεπόμενο σεναριογράφο και σκηνοθέτη τον Τζον Λι Χάνκοκ του «Saving Mr. Banks», το οποίο μάλιστα έχει βρει ήδη τους πρωταγωνιστές του. Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ μαζί με τον νεαρό ηθοποιό Τζέιντεν Μάρτελ, ο οποίος πρωταγωνίστησε και σε άλλη μια κινηματογραφική μεταφορά βιβλίου του Κινγκ «To Αυτό» στον ρόλο του μικρού Μπιλ, θα παίξουν τους ρόλους του κ. Χάριγκαν και του έφηβου Κρεγκ αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα: Το «Christine» του Στίβεν Κινγκ αποκτά κινηματογραφικό reboot

If It Bleeds

Η ιστορία, που χαρακτηρίζεται ως «ένα πιο μεταφυσικό "Stand By Me"»: ο Κρεγκ είναι ένας έφηβος που κάνει μικροδουλειές κι εξυπηρετήσεις για τον καινούριο κάτοικο της μικρής του πόλης, τον γηραιό κι εκκεντρικό κύριο Χάριγκαν. Είναι η εποχή της κυκλοφορίας του πρώτου iPhone και μια μέρα ο Κρεγκ αρχίζει να λαμβάνει μηνύματα από το iPhone που είχε χαρίσει στον κύριο Χάριγκαν - το μόνο πρόβλημα είναι πως ο κύριος Χάριγκαν είναι νεκρός και το τηλέφωνο έχει ταφεί μαζί του.

Την παραγωγή την έχουν αναλάβει ο Ράιαν Μέρφι μαζί με το στούντιο Blumhouse για λογαριασμό του Netflix το οποίο και θα κυκλοφορήσει την ταινία μέσα στο 2022.