Buzz

Ο Τζέικομπ Ελόρντι θα είναι το τέρας του «Frankenstein» στην ταινία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

στα 10

Ο ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Αντριου Γκάρφιλντ στην ταινία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο.

Ο Τζέικομπ Ελόρντι θα είναι το τέρας του «Frankenstein» στην ταινία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Εδώ και αρκετό καιρό ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο είχε ανακοινώσει πως ετοιμάζει μια νέα live action ταινία η οποία θα βασίζεται στο κλασσικό μυθιστόρημα της Μαίρη Σέλλεϊ «Frankenstein». Φαίνεται όμως πως αυτή η ταινία θα αποτελεί το δεύτερο κεφάλαιο ενός δικού του κινηματογραφικού σύμπαντος από τέρατα – με το πρώτο κεφάλαιο να ήταν η ταινία «Η Μορφή του Νερού».

Και φαίνεται πως ο Ντελ Τόρο βρήκε επιτέλους το «τέρας» του. Σύμφωνα με το IndieWire o Τζέικομπ Ελόρντι θα αντικαταστήσει τελικά τον Αντριου Γκάρφιλντ στην ταινία «Frankenstein» του Ντελ Τόρο, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω άλλων υποχρεώσεων οι οποίες πήγαν πίσω λόγω της απεργίας των ηθοποιών της Αμερικής. Την ανακοίνωση αυτή επιβεβαίωσε και το Netflix, το οποίο έχει αναλάβει για άλλη μια φορά την παραγωγή της ταινίας του Ντελ Τόρο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο χτίζει το δικό του σύμπαν τεράτων με την ταινία του «Frankenstein»

jacob elordi

Ο Ελόρντι, τον οποίο είδαμε πρόσφατα στο «Priscilla» και «Saltburn», θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τους Τζέισον Αϊζακς στον ρόλο του Βίκτωρ Φρανκενστάιν, Μία Γκοθ, Κρίστοφ Βαλτς, Φίλιξ Κάμερερ, Λαρς Μίκελσεν, Ντέιβιντ Μπράντλεϊ και Κρίστιαν Κόνβερι.

Πέρα από την σκηνοθεσία ο Ντελ Τόρο έχει αναλάβει και το σενάριο της ταινίας με την επίσημη σύνοψη να αναφέρει πως «ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο προσαρμόζει την κλασική ιστορία της Μαίρη Σέλλεϊ για τον Βίκτορ Φρανκενστάιν, έναν λαμπρό αλλά εγωιστικό επιστήμονα που ζωντανεύει ένα πλάσμα σε ένα τερατώδες πείραμα που οδηγεί τελικά στην ανατροπή τόσο του δημιουργού όσο και της τραγικής δημιουργίας του».

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία, αλλά αν τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο 2024 τότε, ίσως, τη δούμε αρχές του 2025.