Buzz

«Σε Ακολουθεί»... ξανά. Μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου αποκτά σίκουελ!

στα 10

Εννιά χρόνια μετά την κυκλοφορία της, η αγαπημένη indie ταινία τρόμου θα αποκτήσει το πολυαναμενόμενο σίκουελ της με τίτλο «They Follow».

«Σε Ακολουθεί»... ξανά. Μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου αποκτά σίκουελ!

Οταν κυκλοφόρησε η ταινία «Σε Ακολουθεί» του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ πίσω το 2014 είχε χαρακτηριστεί ως η καλύτερη ταινία τρόμου της χρονιάς, μια ανατριχιαστική παραβολή πάνω στην ενηλικίωση. Ενα χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία της, ο σκηνοθέτης της είχε ήδη αρχίσει να σκέφτεται το σίκουελ της. «Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά το έχω σκεφτεί. Αλλάξτε την σειρά του τίτλου. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε», είχε δηλώσει τότε.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτο τρέιλερ της «Lisa Frankenstein» της Ζέλντα Γουίλιαμς

It Follows 607

Εννιά χρόνια μετά και το σίκουελ επιτέλους γίνεται πραγματικότητα. Ετσι χτες το στούντιο ΝΕΟΝ ανακοίνωσε το σίκουελ της ταινίας με τίτλο «They Follow», με τον Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ να επιστρέφει στην σκηνοθεσία με την Μάικα Μονρό να πρωταγωνιστεί ξανά στον ρόλο της Τζέι την οποία ακολουθεί μια άγνωστη υπερφυσική δύναμη μετά από μια φαινομενικά αθώα ερωτική συνεύρεση,

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία για το υπόλοιπο καστ για την ιστορία ή για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και την ημερομηνία κυκλοφορίας της.

they follow