Buzz

Τι θα λέγατε για ένα γουέστερν με λυκάνθρωπους σε παραγωγή Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο;

στα 10

Και μάλιστα θα συνεργαστεί με την ανερχόμενη σκηνοθέτη Ισα Λόπεζ.

Τι θα λέγατε για ένα γουέστερν με λυκάνθρωπους σε παραγωγή Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο;
H σκηνοθέτης Ισα Λόπεζ.

Μια από τις ταινίες οι οποίες, αν και έχουν περάσει σχεδόν απαρατήρητες, έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις καρδίες του κοινού σε όποια φεστιβάλ κι αν παίζονται είναι και η ανεξάρτητη ταινία τρόμου «Tigers Are Not Afraid» της Ισα Λόπεζ, όπου παιδιά οπλισμένα με μαγικές ευχές τα βάζουν με εμπόρους ναρκωτικών και τα φαντάσματα του παρελθόντος τους.

H ταινία κατάφερε μάλιστα να κερδίσει τόσο το ενδιαφέρον του Στίβεν Κινγκ, ο οποίος είπε πως «είναι μια εκπληκτική ταινία. Μέσα σε δυο λεπτά κατάφερε να με μαγέψει», αλλά και του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, ο οποίος δήλωσε πως πρόκειται για «ένα αδυσώπητο μείγμα φαντασίας και βαρβαρότητας, αθωότητας και το κακού. Καινοτόμο. Παρηγορητικό και συναρπαστικό.» O Ντελ Τόρο όμως δεν έμεινε μόνο στις δηλώσεις, αλλά από ότι φαίνεται ζήτησε από την Λόπεζ να συνεργαστούν στην επόμενή της ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο κερδίζει τη θέση του ανάμεσα στα αστέρια του Χόλιγουντ

Guillermo del Toro 607

Σύμφωνα με την συνέντευξη που έδωσε η Λόπεζ στο Entertainment Weekly, αποκάλυψε πως η νέα της ταινία θα είναι ένα γουέστερν με λυκάνθρωπους (!) και πως ο Ντελ Τόρο θέλει να συνεργαστεί μαζί της: «ναι θα κάνω μια ταινία με τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, ο οποίος όχι μόνο είναι μεγάλος φαν [της ταινίας μου] αλλά με ρώτησε «τι θα κάνεις μετά; Ας κάνουμε κάτι μαζί» και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Οπότε ετοιμάζουμε μια ταινία με λυκάνθρωπους, ένα γουέστερν με υπερφυσικά στοιχεία. Ενα γουέστερν με λυκάνθρωπους. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Εχω γράψει το σενάριο και το λάτρεψε.»

Αν κάτι τέτοιο δεν ακούγεται συναρπαστικό (γουέστερν με λυκάνθρωπους!) τότε πραγματικά δεν ξέρουμε τι μπορεί να είναι. Και το ότι ο Ντελ Τόρο έχει αναλάβει την παραγωγή μας κάνει ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο όσο αφορά την ταινία. Αλλά ένα είναι σίγουρο, πως το όνομα της Ισα Λόπεζ θα ακούγεται για αρκετά από εδώ και στο εξής. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας «Tigers Are Not Afraid».