Buzz

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ αποκαλύπτει ακόμα ένα πρόσωπο στο τρέιλερ του «Madame Hyde»

στα 10

Η εκκεντρική κωμωδία επιστημονικής φαντασίας του Σερζ Μποζόν εμπνέεται ελεύθερα από το κλασικό μυθιστόρημα του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, «Δόκτωρ Τζέκιλ και Κύριος Χάιντ».

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ αποκαλύπτει ακόμα ένα πρόσωπο στο τρέιλερ του «Madame Hyde»

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ιζαμπέλ Ιπέρ είναι μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της εποχής μας, ένας χαμαιλέοντας της υποκριτικής τέχνης που δεν σταματά να εντυπωσιάζει με κάθε νέα της ερμηνεία.

Δεν προκαλεί καμία έκπληξη, λοιπόν, που σε έναν από τους πιο πρόσφατους ρόλους της δίνει τη δική της εκδοχή πάνω στην πιο διάσημη διχασμένη προσωπικότητα όλων των εποχών, εκείνη του Δόκτωρ Τζέκιλ από το κλασικό μυθιστόρημα φαντασίας του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, «Δόκτωρ Τζέκιλ και Κύριος Χάιντ».

Διαβάστε ακόμη: Berlinale 2018: Η Ιζαμπέλ Ιπέρ δε φοβάται τίποτα (εκτός από τους ανόητους ρόλους και τους ηλίθιους σκηνοθέτες)

Madame Hyde 607

Madame Hyde 607

Σε έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της (για τον οποίο βραβεύτηκε στο περσινό Φεστιβάλ του Λοκάρνο), η Ιπέρ υποδύεται στο «Madame Hyde» την κυρία Ζεκίλ, μια συνεσταλμένη καθηγήτρια φυσικής σε ένα τεχνικό σχολείο των προαστίων την οποία περιφρονούν τόσο οι συνάδελφοι όσο και οι μαθητές της. Μια νύχτα με καταιγίδα, όμως, ένας κεραυνός τη χτυπά κατά τη διάρκεια ενός πειράματος, και την επόμενη μέρα ξυπνά εντελώς διαφορετική, με μια μυστηριώδη ενέργεια και ανεξέλεγκτες δυνάμεις. Θα καταφέρει άραγε να τις τιθασεύσει;

Τη σκηνοθεσία της εκκεντρικής αυτής κωμωδίας επιστημονικής φαντασίας υπογράφει ο Σερζ Μποζόν, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Ρομέν Ντουρίς και Χοσέ Γκαρσία.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Madame Hyde poster 607