Φεστιβάλ / Βραβεία

Βερολίνο 2023: Παγκόσμια πρεμιέρα για το «Inside» του Βασίλη Κατσούπη στην #Berlinale23

στα 10

To φιλμ του Βασίλη Κατσούπη με τον Γουίλεμ Νταφόε βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες το Μάρτιο. Πριν θα κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Βερολίνου στο τμήμα «Πανόραμα».

Flix Team
Βερολίνο 2023: Παγκόσμια πρεμιέρα για το «Inside» του Βασίλη Κατσούπη στην #Berlinale23

Το «Inside», βασισμένο σε μια ιδέα του Βασίλη Κατσούπη και σε σενάριο του Μπεν Χόπκινς, ακολουθεί την περιπέτεια ενός επίδοξου ληστή έργων τέχνης, του Νίμο, ο οποίος, στην προσπάθειά του να κλέψει έργα τέχνης ανεκτίμητης αξίας, παγιδεύεται σε ένα πολυτελές, υψηλής τεχνολογίας ρετιρέ στη Νέα Υόρκη. Εκεί θα πρέπει να επιστρατεύσει όλες τις ικανότητες του για να... επιβιώσει.

inside

inside

Η ταινία που αποτελεί την πρώτη αγγλόφωνη εξολοκλήρου παραγωγή της Heretic, γυρίστηκε στα MMC Studios στην Κολωνία της Γερμανίας και θα βγει σε διανομή της Focus στην Αμερική το Μάρτιο. Λίγο πριν, το Φεβρουάριο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Πανόραμα της Berlinale, ενώ στην Ελλάδα θα βγει στις 9 Μαρτίου 2023, από την Tulip Entertainment.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Inside»:

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Inside» του Βασίλη Κατσούπη

c

inside

ινσιε


Ευχαριστούμε την Aegean Airlines για τη βοήθεια πραγματοποίησης του ταξιδιού στο 73ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Το 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου διεξάγεται φέτος από τις 16 μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου. Το Flix βρίσκεται εδώ για να σας μεταφέρει, ζωντανά, όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τις αίθουσες στο ειδικό τμήμα του site που ανανεώνεται συνεχώς.