Buzz

To «Inside» του Βασίλη Κατσούπη είναι έτοιμο για την αμερικάνικη πρεμιέρα του

στα 10

Η Focus Features θα διανείμει σε Αμερική και Καναδά το μεγάλου μήκους μυθοπλασίας ντεμπούτο του Βασίλη Κατσούπη με τον Γουίλεμ Νταφόε.

To «Inside» του Βασίλη Κατσούπη είναι έτοιμο για την αμερικάνικη πρεμιέρα του

Σπουδαία νέα για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία μυθοπλασίας του Βασίλη Κατσούπη με τίτλο «Inside». Η Focus Features ανέλαβε τη διανομή της σε Αμερική και Καναδά, ενώ η Universal International θα τη διανείμει στον υπόλοιπο κόσμο.

Η ταινία που αποτελεί την πρώτη αγγλόφωνη εξολοκλήρου παραγωγή της Heretic, γυρίστηκε στα MMC Studios στην Κολωνία της Γερμανίας σε σενάριο του Μπεν Χόπκινς το οποίο βασίστηκε σε μια ιδέα του ίδιου του σκηνοθέτη. Aκολουθεί την περιπέτεια ενός επίδοξου ληστή έργων τέχνης, του Νίμο, ο οποίος, στην προσπάθειά του να κλέψει έργα τέχνης ανεκτίμητης αξίας, παγιδεύεται σε ένα πολυτελές, υψηλής τεχνολογίας ρετιρέ στη Νέα Υόρκη. Εκεί θα πρέπει να επιστρατεύσει όλες τις ικανότητες του για να... επιβιώσει.

Το «Inside» έγινε σε συμπαραγωγή με τη Schiwago Films (Styx, Lara) και την A Private View (Oxygen, Dirty God). H Bankside διαχειρίζεται τις διεθνείς πωλήσεις, ενώ η Square 1 έχει αναλάβει τη διανομή της ταινίας στη Γερμανία.

«Αυτή η ταινία είναι ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό, έγινε με τον τρόπο που θέλαμε, έχοντας το προνόμιο να δουλέψουμε με τον Γουίλεμ και όλους αυτούς τους απίστευτους συνεργάστες που μας στήριξαν. H Focus είναι το τέλειο σπίτι για την ταινία και ανυπομονούμε να τη μοιραστούμε με τους θεατές», δήλωσαν από κοινού ο Βασίλης Κατσούπης και ο Γιώργος Καρναβάς από την Heretic.

«Η ταινία του Βασίλη προκαλεί τη σκέψη και εξερευνά μια εμπειρία με την οποία τώρα είμαστε όλοι εξοικειωμένοι - την απομόνωση - με έναν οπτικά συναρπαστικό τρόπο», δηλώνει η Κίσκα Χιγκς, Διευθύντρια Παραγωγής και Πωλήσεων στη Focus Features.

To «Inside» θα βγει στις αίθουσες το 2023. Ανυπομονούμε...