Φεστιβάλ / Βραβεία

Το «Indiana Jones and the Dial of Destiny» θα κάνει την πρεμιέρα του στις Κάννες

στα 10

Ο Ιντι επιστρέφει μετά από 15 χρόνια και ετοιμάζεται για μια λαμπερή πρεμιέρα στην Κρουαζέτ.

Το «Indiana Jones and the Dial of Destiny» θα κάνει την πρεμιέρα του στις Κάννες

Ο αγαπημένος σε όλους μας κινηματογραφικός αρχαιολόγος, ο Ιντιάνα Τζόουνς, θα κάνει ένα μικρό πρώτο ταξίδι από την Κρουαζέτ πριν έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με το Variety η ταινία «Indiana Jones and the Dial of Destiny» σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Μάνγκολντ θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 16-26 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμα: Η εναρκτήρια σκηνή του «Ιντιάνα Τζόουνς 5» θα έχει έναν ξανανιωμένο Χάρισον Φορντ

indiana jones 5

Η πλοκή της μπορεί ακόμα να μην είναι τελείως γνωστή, αλλά γνωρίζουμε πως η ταινία ξεκινά το 1969, με τον Ιντιάνα Τζόουνς «να ζει με φόντο τη διαστημική κούρσα, αλλά η αμερικανική προσπάθεια να νικήσουν τους Ρώσους στο φεγγάρι φέρνει μαζί της μερικές άβολες αλήθειες για τον Ιντι». Αλλά ενώ ο κόσμος αγγίζει τα αστέρια, ο Ιντιάνα Τζόουνς θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τους γνωστούς εχθρούς, τους Ναζί και τον φασισμό.

Αν και το πρόγραμμα του φεστιβάλ αναμένεται να ανακοινωθεί στις 13 Απριλίου, υπάρχουν ήδη οι πρώτες φήμες και για άλλες ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους εκεί, όπως το «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε και το «Asteroid City» του Γουές Αντερσον.