Buzz

Inspirational (not) posters με τον κυνισμό του Βέρνερ Χέρτσογκ; Ναι, ευχαριστούμε!

στα 10

Θέλετε να ξεκινήσετε την Κυριακή σας με μία γερή δόση έμπνευσης και μία τζούρα μη πολιτικής ορθότητας; Χαζέψτε και γελάστε με τα κυνικά αποφθέγματα του Βέρνερ Χέρτσοκ...

Inspirational (not) posters με τον κυνισμό του Βέρνερ Χέρτσογκ; Ναι, ευχαριστούμε!

Οποιος έχει παρακολουθήσει ένα master class του, ή έστω δει μία συνέντευξή του στο youtube, γνωρίζει πολύ καλά το ύφος, το φλέγμα και την non bullshit στάση ζωής του Βέρνερ Χέρτσογκ. Ο πιο ιδιοσυγκρασιακός από τους ιδιοσυγκρασιακούς σκηνοθέτες της γενιάς του, δε χαρίζεται, δε βλέπει τον κόσμο με λαμπερά μάτια, κι όταν δουλεύει δεν σταματά σε κανένα όριο και φραγμό. Πριν από λίγο καιρό μάς είχε χαρίσει «24 μαθήματα ζωής και σινεμά», στο οπισθόφυλλο ενός νέου βιβλίου με τίτλο «Werner Herzog - A Guide for the Perplexed» του Πολ Κρόνιν.

Διαβάστε εδώ: 24 πολύτιμα μαθήματα ζωής και σινεμά από τον Βέρνερ Χέρτσογκ

Σήμερα, συνεχίζει με «inspirational quotes» - ξέρετε, αυτές τις ζεν σοφίες που σου επιτίθενται με μορφή φωτογραφιών στα social media και σε κάνουν να θέλεις να χτυπήσεις κάποιον. Μόνο που ο Γερμανός σκηνοθέτης με το «Tumblr project Herzog Inspirationals» δίνει τη δική του αναζωογονητική ανατροπή στις φωτογραφίες με γατάκια, ηλιοβασιλέματα και λουλούδια του αγρού.

Απολαύστε τον...

Werner<em>Herzog</em>1

Werner<em>Herzog</em>2

Werner<em>Herzog</em>3

Werner<em>Herzog</em>4

Werner<em>Herzog</em>5

Werner<em>Herzog</em>6

Werner<em>Herzog</em>7

Werner<em>Herzog</em>8

Werner<em>Herzog</em>9

Werner<em>Herzog</em>10

Διαβάστε ακόμα: