Buzz

Το live action ριμέικ του «Ηρακλή» της Disney θα είναι εμπνευσμένο από το TikTok

στα 10

Ο παραγωγός της ταινίας Τζο Ρούσο εξήγησε πως αναζητούν έμπνευση από μουσικά νούμερα του TikTok για την ταινία. Ο,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Το live action ριμέικ του «Ηρακλή» της Disney θα είναι εμπνευσμένο από το TikTok

Το live action ριμέικ της ταινίας της Disney «Ηρακλής» αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει μορφή. Ηδη γνωρίζουμε πως ο σεναριογράφος του «Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» Ντέιβ Κάλαχαμ έχει γράψει το σενάριο, με τον Γκάι Ρίτσι να έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και τα αδέρφια Ρούσο την παραγωγή.

Ενώ ακόμα περιμένουμε να δούμε ποιους ηθοποιούς θα διαλέξει ο Ρίτσι για τους βασικούς ρόλους, ο παραγωγός Τζο Ρούσο μίλησε στο Variety και είπε μερικές ιδέες που εξετάζουν για αυτή τη νέα ενσάρκωση του «Ηρακλή» και για το πως θα προσπαθήσουν να διαφοροποιηθούν από το αρχικό κινούμενο σχέδιο, το οποίο κυκλοφόρησε το 1997. Ο Ρούσο πρόσθεσε επίσης ότι ο Ρίτσι απέρριψε το σενάριο που είχε γράψει προηγουμένως ο Κάλαχαμ, υποδηλώνοντας ότι δεν είναι ακόμη πλήρως έτοιμοι για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

«Νομίζω ότι είναι ενθουσιασμένοι που βλέπουν τι μπορούμε να φέρουμε όλοι σε αυτό με έναν τρόπο που δεν είναι απλώς μια επανερμηνεία της ταινίας κινουμένων σχεδίων. Ο Γκάι είναι τέλειος για αυτή εδώ την ταινία και αυτό γιατί γιατί έχει μια τάση για πειραματισμό», δήλωσε ο Ρούσο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γκάι Ρίτσι θα σκηνοθετήσει το live action ριμέικ του «Ηρακλή» της Disney

hercules

Τι εννοεί όμως με τον «πειραματισμό»; Σύμφωνα με τον ίδιο σκέφτονται να εμπνευστούν από το TikTok για τα μουσικά τους νούμερα, προσπαθώντας ξεκάθαρα να μιλήσουν σε ένα πιο νεανικό κοινό. «Υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με το πώς θα το μεταφράσουμε όλο αυτό σε μιούζικαλ. Το κοινό σήμερα έχει εκπαιδευτεί από το TikTok, σωστά; Πως πιστεύουν ότι ένα μιούζικαλ σαν κι αυτό μπορεί να μοιάζει; Αυτό μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό και να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε λίγο τα όρια στο πώς εκτελείς ένα σύγχρονο μιούζικαλ», εξήγησε ο Ρούσο για την προσπάθεια εκσυγχρονισμού της μιούζικαλ πλευράς του ριμέικ.

Το πώς θα εξελιχθεί αυτό θα χρειαστεί να περιμένουμε να το δούμε, μιας και ο Ρίτσι ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» στην Τουρκία το 2023 με πρωταγωνιστές τους Χένρι Καβίλ και Εϊζα Γκονζάλεζ. Οσο αφορά το επόμενο live action ριμέικ της Disney αυτό είναι «Η Μικρή Γοργόνα» σε σκηνοθεσία του Ρομπ Μάρσαλ με πρωταγωνίστρια την Χέιλ Μπέιλι, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Μαΐου 2023.