Buzz

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν: Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν απαντά το τηλέφωνό του στην αίθουσα του δικαστηρίου, στη διάρκεια της δίκης του

στα 10

Μπορεί να ακούγεται σαν κάτι μικρό σε σχέση με τα όσα κατηγορείται, αλλά δείχνει ξεκάθαρα μια νοοτροπία κι ένα μοτίβο συμπεριφοράς.

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν: Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν απαντά το τηλέφωνό του στην αίθουσα του δικαστηρίου, στη διάρκεια της δίκης του

Ακόμη κι αν κατι μας λέει ότι δεν τον χρειάζεται καθόλου, ο περιπατητήρας πι, είναι το νέο αγαπημένο του αξεσουάρ στην δικαστική φάση του φρικτού του saga, όμως ακόμη κι αν προβάλλει την εικόνα του ταλαιπωρημένου κατηγορούμενου, είναι πολύ δύσκολο για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν να κρύψει την αληθινή του φύση.

Δείτε ακόμη: Εξωδικαστικός συμβιβασμός ύψους 25 εκατομμυρίων για την πλειοψηφία των θυμάτων του Χάρβεϊ Γουάινστιν

Η δίκη του στη Νέα Υόρκη μόλις ξεκίνησε, και ήδη τη δεύτερη μέρα, ο δικαστής Τζέιμς Μπερκ χρειάστηκε να τον προειδοποιησει επανειλημμένως πως αν δεν σταματήσει να απαντά στο τηλέφωνο του, θα αναγκαστεί να επιβάλει την άρση των όρων της εγγύησης του: «Στ’ αλήθεια θα θέλατε να καταλήξετε με αυτό τον τρόπο στην φυλακή για την υπόλοιπη ζωή σας; Για μηνύματα που στέλνετε προβάλλοντας το δικαστήριο;»

weinstein trial 607

«Θα σας πρότεινα μπαίνοντας στην αίθουσα να παίρνετε το κινητό του και να το βάζετε στην τσάντα σας» είπε επίσης απευθυνόμενος στον δικηγόρο του Γουάινστιν, Αρθουρ Αϊντάλα. «Αντιλαμβάνομαι ότι έχει παραδώσει το κινητό του, αλλά βλέπω ότι τώρα έχει δύο άλλα μαζί του».

weinstein trial 607

Κι αν μοιάζει λογικό να απορεί κανείς για το ποιος τηλεφωνεί ακόμη σε έναν άνθρωπο σαν τον Χάρβεϊ Γουάινστιν ειδικά όταν καινούριες καταγγελίες απαγγέλθηκαν εναντίον του στο Λος Αντζελες με το ξεκίνημα της δίκης, δεν μας εκπλήσσει καθόλου ο δικός του τρόπος. Η αυθάδεια του να απαντά στο κινητό του ή να στέλνει μηνύματα όταν κρίνεται για μια σειρά από αποτρόπαιες πράξεις, δείχνοντας ξεκάθαρα το πως νιώθει για τα όσα έκανε και για τις εναντίον του κατηγορίες.

Δείτε ακόμη: Εν τω μεταξύ ο Μπομπ Γουάινστιν...