Buzz

H Χάρλεϊ Κουίν της Lady Gaga γίνεται άλμπουμ (;)

στα 10

Το νέο μουσικό πρότζεκτ της εμβληματικής ποπ περσόνας δανείζεται το όνομά του από το κινηματογραφικό έτερον ήμισυ του Joker, το οποίο και υποδύθηκε στο πρόσφατο σίκουελ του franchise.

H Χάρλεϊ Κουίν της Lady Gaga γίνεται άλμπουμ (;)

Μόλις ένα 24ωρο έχει συμπληρωθεί από την ανακοίνωση της Lady Gaga για το δεύτερο άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει, πέραν του «LG7», το οποίο ήδη έχει δημιουργήσει το δικό του hype, με τους φαν της ανά τον κόσμο να πανηγυρίζουν στο άκουσμα των νέων, περιμένοντας με ανυπομονησία το νέο της υλικό. Το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο «Harlequin» που ανακοίνωσε η Gaga, πρόκειται για το ολοκληρωμένο σάουντρακ της ταινίας «Joker: Folie à Deux», στην οποία υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ.

Διαβάστε τη γνώμη του Flix για την ταινία: Βενετία 2024: Το «Joker: Folie à Deux» είναι ένα σίκουελ που δικάζει τον ήρωα που έχτισε

Το τελευταίο διάστημα, η βραβευμένη με Grammy και Οσκαρ καλλιτέχνιδα έδινε συστηματικά hints για το άλμπουμ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προετοιμάζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο το κοινό για την επερχόμενη κυκλοφορία του. Μέσα από ανακοίνωσή της το βράδυ της Τρίτης δε, επισημοποίησε τόσο το πρότζεκτ, όσο και την ημερομηνία που αυτό θα είναι διαθέσιμο για το κοινό (27 Σεπτεμβρίου).

Τα δύο νέα άλμπουμ της Gaga διαδέχονται το πρόσφατο επιτυχημένο σινγκλ της με τον Μπρούνο Μαρς, «Die With a Smile». Αν και λίγες πληροφορίες είναι γνωστές για το τελευταίο της μουσικό εγχείρημα, η ίδια έχει δηλώσει πως εργάζεται σκληρά γι' αυτό, εδώ και αρκετούς μήνες, έχοντας αναρτήσει πολλές φωτογραφίες της από το στούντιο.

Ενόψει της κυκλοφορίας των νέων της μουσικών πρότζκετ, η Gaga τοποθετήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της λέγοντας «Εχω γράψει τόσα πολλά τραγούδια. Το LG7 δεν είναι μοιάζει με τίποτα άλλο που έχω κάνει πριν [...] Υπάρχει κάτι πραγματικά όμορφο στο να ξέρεις ότι θα σε αγαπήσουν ό,τι κι αν κάνεις».

lady-gaga-veniceΗ Lady Gaga στο πρόσφατο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας για την πρεμιέρα του «Joker: Folie à Deux»

Η λίστα των 13 τραγουδιών που θα περιέχει το «Harlequin»

  1. Good Morning
  2. Get Happy (2024)
  3. Oh, When the Saints
  4. World on a String
  5. If My Friends Could See Me Now
  6. That’s Entertainment
  7. Smile
  8. The Joker
  9. Folie à Deux
  10. Gonna Build a Mountain
  11. Close to You
  12. Happy Mistake
  13. That’s Life