Buzz

H «Σιδηρά Κυρία» έχει τρέιλερ!

στα 10

Θα χρειαστεί μάλλον να δούμε ολόκληρη την ταινία για να αποφασίσουμε αν η Μέριλ Στριπ δίνει μια μεγάλη ερμηνεία στον ρόλο της Μάργκαρετ Θάτσερ ή απλά μια μεγάλη ερμηνεία ως καρικατούρα της Μάργκαρετ Θάτσερ... Το τρείλερ που μόλις κυκλοφορησε, είναι αλήθεια πως δεν βοηθάει και πολύ!

H «Σιδηρά Κυρία» έχει τρέιλερ!

Μια ιδέα «Λόγος του Βασιλιά», μια ιδέα «Βασίλισσα» και περισσότερες ιδέες από το one woman show της Μέριλ Στριπ.

Να από τι αποτελείται το πρώτο τρέιλερ από το «The Iron Lady» της Φιλίντα Λόιντ που σε ένα οσκαρικό οίστρο μοιάζει σαν να είναι ακριβώς η ταινία που περιμένει η Ακαδημία για να παραμιλήσει.

Η Στριπ μοιάζει αστεία, camp, συγκλονιστική, σπαρακτική, κάτι ανάμεσα στο «Julie & Julia» και τις «Ωρες», αλλά με κάποιο τρόπο αρκετά πλαστική, αρκετά στημένη και περισσότερο Θάτσερ απ' όσο θα άντεχε ακόμη και ο πιο συντηρητικός βρετανός.

Οσο για την «πολιτική» θέση της ταινίας, είναι αλήθεια πως επικεντρώνεται περισσότερο στη φεμινιστική πλευρά της διακυβέρνησης της Θάτσερ και στην μοναξιά της εξουσίας, παρά σε όσα την ανακήρυξαν ως μια από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής στην Ευρώπη τα τελευταία 50 χρόνια.

Αναμένοντας λοιπόν...

Το «The Iron Lady» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 30 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα: