Industry

Η SAE Athens ανοίγει τις πόρτες της, «Παρασκευή και 13»

στα 10

Τόλμη, κέφι και επιμονή: αυτά χρειάζονται οι προσεχείς φοιτητές της SAE Athens και μπορούν να δοκιμάσουν τις αρετές τους στο Open Day της σχολής, με άρωμα σινεφιλικού τρόμου.

Flix Team
Η SAE Athens ανοίγει τις πόρτες της, «Παρασκευή και 13»

Η SAE Athens, ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός φορέας παγκοσμίως για Creative Media (Audio, Film, 3D, Games, Web), προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα τμήματά της, σε μια Open Day περιήγηση.

Οι φίλοι των Creative Media μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για όλα τα προγράμματα σπουδών της SAE Athens, πάνω στη ψηφιακή κινούμενη εικόνα, στο 3D & Interactive Animation, στο Game Production και Web Design & Development, αλλά και στον ήχο και στη μουσική βιομηχανία, δηλώνοντας συμμετοχή στο Open Day που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, στις νέες εγκαταστάσεις της SAE.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την επαγγελματική σταδιοδρομία τους τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά που προσφέρει ο πιο έγκυρος εκπαιδευτικός φορέας για τα Creative Media και τις Νέες Τεχνολογίες και να γνωρίσουν από κοντά το εκπαιδευτικό προσωπικό της SAE Athens.

Η επιλογή της ημέρας δεν είναι τυχαία: οι σπουδαστές του Digital Film Making της SAE Athens, με αφορμή την ημερομηνία Παρασκευή και 13 του Open Day, δημιούργησαν ένα απολαυστικό βίντεο εμπνευσμένο από την αισθητική αλλά και τους πιο διάσημους χαρακτήρες των κινηματογραφικών θρίλερ. Δείτε το βίντεο παρακάτω, οπλιστείτε με θάρρος και γραμμή για τη SAE!

info

  • Open Day | Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου | 17:00 - 21:00
  • Είσοδος ελεύθερη - Περιορισμένες θέσεις
  • Δηλώσεις συμμετοχής: athens.saw.edu/openday
  • Κοραή 2, Μοσχάτο (100μ. από το σταθμό του ΗΣΑΠ) | Τηλ.: 210 3217661 (καθημερινά, 10:00-22:00)