Buzz

Η Ναόμι Γουοτς γίνεται Μέριλιν για τον Αντριου Ντόμινικ

στα 10

Από το βρώμικο αντρικό νουάρ, ο Αυστραλός σκηνοθέτης αλλάζει πορεία κι αφοσιώνεται στην αιώνια ξανθιά.

Η Ναόμι Γουοτς γίνεται Μέριλιν για τον Αντριου Ντόμινικ

Το «Killing Them Softly» («Σκότωσέ τους Απαλά») του Αντριου Ντόμινικ έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, βγήκε πριν λίγο καιρό στην Ελλάδα κι ετοιμάζεται για την έξοδό του και στην Αμερική. Η ταινία αποτελεί ένα κρίκο στη στιβαρή αντρική αλυσίδα που συνδέει το έργο του Αυστραλού σκηνοθέτη, από το «Chopper», στο «The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford», στο σήμερα. Το αύριο, όμως, επιφυλάσσει για το κοινό του Αντριου Ντόμινικ κάτι εξίσου… σκοτεινό, αλλά πολύ πιο όμορφο και γυναικείο!

Η επόμενη ταινία του Ντόμινικ θα βασιστεί στο «Blonde» της Τζόις Κάρολ Οουτς – υποψήφιο για Πούλιτζερ – και στη ζωή της Μέριλιν Μονρό, που θα υποδυθεί η Ναόμι Γουοτς. «Η ιστορία καταγράφει όλη την πορεία της Μέριλιν,» λέει ο σκηνοθέτης, «ξεκινάει απ’ όταν ήταν επτά και καταλήγει στο θάνατό της. Θα είναι μια ταινία στο ύφος των φιλμ του Πολάνσκι, μια εικονογραφημένη κάθοδος στην παράνοια. Είναι η ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που χάνεται στο δάσος.»

Η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2013 και, κατά τα λεγόμενα του Αντριου Ντόμινικ, θα είναι «πολύ ψευδο-Φροϊδική»!

Διαβάστε περισσότερα για το «Killing them Softly» και τους συντελεστές του εδώ.

Διαβάστε περισσότερα για το «The Impossible», τη νέα ταινία του Χουαν Αντόνιο Μπαγιόνα με πρωταγωνίστρια τη Ναόμι Γουοτς