Buzz

H Λιβ Τάιλερ τραγουδάει INXS!

στα 10

Για τις ανάγκες του οίκου Givenchy, η Λιβ Τάιλερ πιάνει το μικρόφωνο και τραγουδάει το «Need you Tonight» των INXS. Και, το πιο περίεργο, δεν είναι καθόλου κακή...

H Λιβ Τάιλερ τραγουδάει INXS!

Νέο πρώτο: η Λίβ Τάιλερ ζει και στα 35 της χρόνια διατηρεί ακόμη κάτι από την σέξι αθωότητα για την οποία έγινε διάσημη στα μέσα της δεκαετίας του '90 αν και εξαφανισμένη τα τελευταία χρόνια παρά τις σποραδικές κινηματογραφικές της εμφανίσεις.

Νέο δεύτερο: η Λιβ Τάιλερ μπορεί να γλίτωσε από τα γονίδια του μπαμπά της, Στιβ Τάιλερ, όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά απ' ότι φαίνεται κληρονόμησε το μικρόβιο του τραγουδιού, ερμηνεύοντας μάλλον συμπαθητικά το «Need You Tonight» των INXS σε μια ηλεκτροποπ διασκευή.

Νέο τρίτο: η συνεργασία της Λιβ Τάιλερ με τον οίκο Givenchy που ξεκίνησε το 2003 μοιάζει να αντέχει στον χρόνο, αφού το 2009 η ηθοποιός υπέγραψε εκ νέου συμβόλαιο ως επίσημο πρόσωπο του οίκου, φτάνοντας εν έτει 2012 να γυρίζει ολόκληρο βίντεο κλιπ (με τις σκηνοθετική υπογραφή του Γιόχαν Ρενκ) για το λανσάρισμα ενός νέου αρώματος.

Νέο τέταρτο: δείτε το βίντεο κλιπ παρακάτω και βγάλτε μόνοι σας το συμπέρασμα, αν η αποχή της Λιβ Τάιλερ από το σινεμά μπορεί να αντικατασταθεί με μια καριέρα στο τραγούδι.