Buzz

«Η Γη είναι μια ανάμνηση για την οποία αξίζει να πολεμήσεις!»: νέο τρέιλερ για το «Oblivion»!

στα 10

Τα έχουμε πει: μοιάζει στο «Wall-E» και πρωταγωνιστεί ο Τομ Κρουζ. Τι σημασία έχει, όμως, αυτό αν κάθε νέα γεύση που παίρνουμε από το «Oblivion» το κάνει την ταινία επιστημονικής φαντασίας που θέλουμε να δούμε τώρα!

«Η Γη είναι μια ανάμνηση για την οποία αξίζει να πολεμήσεις!»: νέο τρέιλερ για το «Oblivion»!

Βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ του Τζόζεφ Κοσίνσκι («Tron: Legacy») και σκηνοθετημένο από τον ίδιο, το «Oblivion» αφηγείται τις μέρες και τις νύχτες του Τζακ Χάρπερ, του τελευταίου ανθρώπου σε μια Γη που έχει αφανιστεί από την επίθεση εξωγήινων. Επιφορτισμένος με το καθήκον να επιδιορθώνει τα σκάφη που αναζητούν πολύτιμα υλικά που έχουν απομείνει στο έδαφος μετά από έναν πολύχρονο πόλεμο με μια εξωγήινη απειλή που ονομάζονται Scavs, ο Τζακ Χάρπερ έχει σχεδόν ολοκληρώσει την αποστολή του όταν ένα σκάφος θα καταπέσει στην επιφάνεια του πλανήτη. Επιβάτης του, μια παράξενη γυναίκα που θα γεννήσει στον Τζακ Χάρπερ μια σειρά από ερωτηματικά που θα θέσουν όλη του την ύπαρξη σε αμφισβήτηση.

Μέχρι και την ανάγνωση της παραπάνω υπόθεσης και το πρώτο τρέιλερ που μπορείτε να δείτε εδώ, λίγα ήταν αυτά που μπορεί να μας προετοίμαζαν για ένα ακόμη καλύτερο δεύτερο τρέιλερ και μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που όσο πλησιάζει η έξοδός της ανάγεται σε ένα από τα κινηματογραφικά events της χρονιάς.

2

Εντάξει, παίζει ο Τομ Κρουζ, αλλά πόσο κακό είναι αυτό, όταν το «Jack Reacher» ήταν για παράδειγμα ένα αξιοπρεπέστατο νεο-νουάρ, η προϋπηρεσία του Κρουζ στην επιστημονική φαντασία δεν είναι αμελητέα («Minority Report», «War of the Worlds») και ο ρόλος ενός «Wall-E» με ανθρωπόμορφα χαρακτηριστικά δείχνει να του ταιράζει τόσο ώστες να ακυρώνει αυτόματα όποιο αστείο θα τέλειωνε με την έκφραση «... ακόμη κι αν ήταν ο τελευταίος άνθρωπος επί Γης».

Δείτε παρακάτω το δεύτερο εντυπωσιακό τρέιλερ του «Oblivion» και θα συμφωνήσετε μαζί μας:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Oblivion» που βγαίνει στην Αμερική τον Απρίλιο εδώ.