Buzz

H επιστροφή των Μuppets

στα 10

Με ένα ηθελημένα αποπροσανατολιστικό τρέιλερ, η επιστροφή των Muppets στη μεγάλη οθόνη μοιάζει ήδη με ανακύκλωση διαρκείας. Αν αυτή, όμως, είναι η μοναδική ευκαιρία της ανθρωπότητας να δει ξανά τη Μις Πίγκι σε πρωταγωνιστικό ρόλο, τότε ποιος μπορεί να περιμένει;

H επιστροφή των Μuppets

Ηταν το 2008, όταν οi Τζέισον Σίγκελ και Νικ Στόλερ παρέδωσαν στην αντιπρόεδρο της Disney Κριστίν Μπερ μια ιδέα για μια καινούργια ταινία με τους ήρωες του Τhe Muppet Show. Η Disney ενθουσιάστηκε, ο Στόλερ ανέλαβε τη σκηνοθεσία και μαζί με τον Σίγκελ ολοκλήρωσαν το σενάριο που είχε για αρχικό τίτλο το «Τhe Greatest Muppet Movie of All Time!».

«Παλιομοδίτικη», όπως ακριβώς την ήθελαν οι δύο δημιουργοί της, η ταινία που φέρνει τα Muppets πίσω στη μεγάλη οθόνη μετά από το «Muppets from Space» του 1999, αφηγείται την προσπάθεια ενός ζευγαριού (Τζέισον Σίγκελ, Εϊμι Ανταμς), να σώσει το Muppet Theatre, στη μικρή πόλη του Smalltown, που κινδυνεύει να κατεδαφιστεί από έναν αδίστακτο πετρελαιοπαραγωγό (Κρις Κούπερ). Για το σκοπό αυτό αναζητούν τα Muppets, τα οποία είναι σκορπισμένα σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη, προκειμένου να οργανώσουν το μεγαλύτερο Muppet τηλεμαραθώνιο που έγινε ποτέ.

Η ταινία, που είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο, διαθέτει ήδη το πρώτο της τρέιλερ, το οποίο διαφημίζει την ταινία ως μια ρομαντική κομεντί με τους Σίγκελ και Ανταμς με τίτλο «Green With Envy», πριν στην οθόνη εισβάλλει ο Κέρμιτ και η Μις Πίγκι και όλοι αντιληφθούν πως την τελευταία λέξη σε αυτήν την ιστορία θα την έχουν τα... Muppets.