Buzz

Η Αρίθα Φράνκλιν θέλει τη Χάλι Μπέρι για να την υποδυθεί στον κινηματογράφο!

στα 10

Η Αρίθα Φράνκλιν επιμένει πως η Χάλι Μπέρι είναι η ιδανική ηθοποιός για να την υποδυθεί στην κινηματογραφική βιογραφία της που ετοιμάζεται, παρόλο που η Μπέρι έχει δηλώσει πως, λόγω της έλλειψης φωνητικών ικανοτήτων, δεν θα μπορεί να σταθεί στο ύψος του θρύλου της ντίβας της μαύρης μουσικής.

Η Αρίθα Φράνκλιν θέλει τη Χάλι Μπέρι για να την υποδυθεί στον κινηματογράφο!
Ετσι πρέπει να μοιάζει όποια υποδυθεί τελικά την Αρίθα Φράνκλιν!

Ηταν στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών όταν η Μπέρι δήλωσε πως «κάποιος πρέπει να πει στην Αρίθα πως δεν θα μπορέσω να τη δικαιώσω». Θεωρώντας το γεγονός πως δεν μπορεί να τραγουδήσει εμπόδιο για το ρόλο, η Μπέρι προτίμησε να αποφύγει την ευθύνη μιας ερμηνείας που, τουλάχιστον στο 50% του θα αποτελείται από τραγούδια.

Η Αρίθα Φράνκλιν, όμως, επιμένει: «Πολλές ταινίες έχουν βγει όπου τα τραγούδια είναι ντουμπλαρισμένα. Αυτό θα γίνει αν δεχτεί η Μπέρι. Αν, για παράδειγμα, είναι η Τζένιφερ Χάντσον (μια από τις πιο ισχυρές διεκδικήτριες του ρόλου), τότε, ναι, θα τραγουδήσει μόνη της ένα ή δύο τραγούδια. Αλλά τα υπόλοιπα θα είναι οι αυθεντικές ηχογραφήσεις. Σκεφτόμαστε μήπως ξαναηχογραφήσω κάποια από τα τραγούδια μου».

Στη συνέντευξη της, η Φράνκλιν, δεν αποκάλυψε το όνομα του σκηνοθέτη που θα ανάλαβει την κινηματογραφική της βιογραφία, ενώ η αγωνία κορυφώνεται για το αν η Μπέρι θα συμφωνήσει τελικά να τραγουδήσει σε ... play back!