Buzz

Γουονγκ Καρ Γουάι, το κούρασες!

στα 10

Οσο κι αν τον αγαπάμε (και λίγα λέμε...), ο Γουονγκ Καρ Βάι μετατρέπει την ανυπομονησία για το «The Grandmasters» σε ένα πρωτοφανές βασανιστήριο, αφού σκέφτεται λέει να ξαναγυρίσει σκηνές πριν προβάλλει την ταινία εντός και εκτός Κίνας!

Γουονγκ Καρ Γουάι, το κούρασες!

Ή κάτι πάει πολύ στραβά με το «The Grandmasters» ή ο Γουονγκ Καρ Γουάι έχει χάσει ολοκληρωτικά την αίσθηση του μέτρου. Η ταινία, που ετοιμάζεται τα τελευταία πέντε χρόνια, θα καθυστερήσει κι άλλο να προβληθεί αρχικά στην Κίνα, αφού η προγραμματισμένη έξοδός της στις 18 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε με την ανακοίνωση νέας ημερομηνίας στις 8 Ιανουαρίου.

Ο λόγος είναι το γεγονός πως ο Καρ Γουάι σκέφτεται να γυρίσει ξανά μερικές σκηνές που δεν τον βρίσκουν ικανοποιημένο, συνεχίζοντας ακάθεκτος ένα γύρισμα που έχει συνολικά διαρκέσει τρία χρόνια. Ετσι, επιβεβαιώνονται και οι φήμες που θέλουν την ταινία να κάνει την πρεμιέρα της εκτός Κίνας στο Διεθνές Φεστιβάλ του Βερολίνου, όπου ο Καρ Γουάι είναι φέτος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής.

Τοποθετημένο στη δεκαετία του '30, το «Τhe Grandmasters» διαδραματίζεται στην εποχή όπου οι πολεμικές τέχνες είχαν γίνει διάσημες στη Νότια Κίνα με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Ιπ Μαν, τον θρύλο του κουνγκ-φου και δάσκαλο του Μπρους Λι.

Περιμένοντας ακόμη, δείτε παρακάτω το τρέιλερ και διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «The Grandmasters».