Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2021: Η Τίνα Φέι και η Εϊμι Πόλερ έσωσαν (για ακόμη μια φορά) τα προσχήματα

στα 10

Από τη Νέα Υόρκη και το Λος Αντζελες, χωρίς κοινό, με έντονη κριτική διάθεση απέναντι στις #sowhite Χρυσές Σφαίρες, οι δύο υπέροχες οικοδέσποινες έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην ξεχάσουμε πως βλέπουμε απονομή βραβείων.

Flix Team
Χρυσές Σφαίρες 2021: Η Τίνα Φέι και η Εϊμι Πόλερ έσωσαν (για ακόμη μια φορά) τα προσχήματα

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, τον εναρκτήριο μονόλογο της φετινής 78ης Απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα μονοπωλούσε η πανδημία και πώς κόντρα σε αυτήν το Χόλιγουντ αντιστέκεται και βραβεύει τους καλύτερους της χρονιάς.

Η Τίνα Φέι (από τη Νέα Υόρκη) και η Εϊμι Πόλερ (από το Λος Αντζελες), όμως, είχαν να πουν σημαντικότερα πράγματα για τη βιομηχανία του θεάματος.

«Η Ενωση Ξένων Ανταποκριτών στο Χόλιγουντ αποτελείται από 90 διεθνείς όχι μαύρους δημοσιογράφους», ήταν η επεξήγηση του τι είναι η Ενωση που δίνει τις Χρυσές Σφαίρες, με το μήνυμα να πηγαίνει κατευθείαν στις διαχρονικές κατηγορίες για τη διάτρητη, ολόλευκη και συχνά αβάσιμη ψήφο των μελών της Ενωσης, ειδικά σε μια βιομηχανία που σκίζει τα ιμάτιά της για συμπεριληψιμότητα.

Χρυσές Σφαίρες 2021: Δείτε εδώ όλους τους νικητές σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές κατηγορίες

Η Φέι και η Πόλερ αστειεύτηκαν με τα (μαύρα) χάλια της Ενωσης - προφανώς μετά από άδεια των μελών της που θεώρησαν πιο έξυπνο να αυτοσαρκαστούν από το να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους - και σχολίασαν το παράδοξο μιας χρονιάς που είδαμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από το σπίτι

Δείτε εδώ τον εναρκτήριο λόγο των Τίνα Φέι και Εϊμι Πόλερ:


Oscars 2021 | Χρυσές Σφαίρες, σωματεία, λίστες, βραβεία, προγνωστικά. Διαβάστε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στο δρόμο για τα Οσκαρ 2020, στην ειδική ενότητα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς