Buzz

Γίνε και εσύ Iron Man. Μπορείς!

στα 10

Επειδή δεν μας βρίσκεται πρόχειρη μια από τις πολλές στολές που φτιάχνει ο Τόνι Σταρκ στο εργαστήριο του Iron Man, περιοριζόμαστε σε συλλεκτικά δώρα από το «Iron Man 3» που μπορούν να γίνουν δικά σας. Μάθετε πώς.

Γίνε και εσύ Iron Man. Μπορείς!

Στην τρίτη του σόλο περιπέτεια ο Τόνι Σταρκ έχει να αντιμετωπίσει περισσότερους από έναν εχθρούς. Μπορεί ο Mandarin να απειλεί την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών και ένας τρελός επιστήμονας, ο Ολντριτς Κίλιαν να ετοιμάζει το όπλο που θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε για την ανθρώπινη φαιά ουσία, ο Iron Man όμως πάσχει ταυτόχρονα από κρίσεις πανικού που τον εμποδίζουν να δράσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι χάνει φυσικά το χιούμορ, τη γοητεία ή το απαράμιλλο στιλ του.

Πράγμα που φυσικά μοιάζει δύσκολο να αντιγράψετε, αφού χρειάζεστε εκτός από τις μηχανικές ιδιότητές του και ένα ολόκληρο εργοστάσιο ειδικών εφέ.

Το πιο κοντινό στο οποίο μπορείτε να φτάσετε είναι να αποκτήσετε αυθεντικά αντικείμενα από τη διαφημιστική καμπάνια της ταινίας που εξασφαλίσαμε για εσάς, μετά από ευγενική προσφορά της Feelgood Entertainment, η οποία και κυκλοφορεί το «Iron Man 3» του Σέιν Μπλακ στις αίθουσες στις 25 Απριλίου.

Τρία συλλεκτικά μπρελόκ, τρία t-shirts και τρία κατακόκκινα καπέλα (δείτε τα παρακάτω) περιμένουν όσους θα προκύψουν από την κλήρωση που θα γίνει ανάμεσα σε όσους θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. Στείλτε στο win@flix.gr ένα e-mail με θέμα «Iron Man 3», το ονοματεπώνυμό σας και ποιο δώρο προτιμάτε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail την Τρίτη 30 Απριλίου.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταινία.

Διαβάστε και δείτε εδώ περισσότερα για το «Iron Man 3».

2

5

4

Tags: Iron man 3