Buzz

Η αλλαγές στο HBO έβαλαν στο ράφι μερικές από τις spin off σειρές του «Game of Thrones»

στα 10

Αυτό αποκάλυψε με μια πρόσφατη ανάρτησή στο blog του ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν.

Η αλλαγές στο HBO έβαλαν στο ράφι μερικές από τις spin off σειρές του «Game of Thrones»

Οι αλλαγές στην διοίκηση του HBO έχει φέρει τα πάνω κάτω τόσο στις μελλοντικές του ταινίες όσο και στις τηλεοπτικές του σειρές. Από αυτόν τον χαμό φαίνεται πως δεν γλύτωσε και ένα από τα πιο δημοφιλές franchises του καναλιού, το «Game of Thrones».

Ηδη γνωρίζουμε πως πέρα από το «House of the Dragon» ετοιμάζονται και αρκετές ακόμα spin-off σειρές βασισμένες στα βιβλία του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, όπως τα «Tales of Dunk and Egg», «The Sea Snake» και το «Ten Thousand Ships», αλλά και μια σειρά η οποία θα επικεντρώνεται στον αγαπημένο πρώην Βασιλιά του Βορρά, τον Τζον Σνόου. Ομως φαίνεται πως κάποιες από αυτές «έχουν μπει στο ράφι» μετά και την πρόσφατη ένωση του HBO Max με το Discovery+.

Διαβάστε ακόμα: H Ανασκόπηση του 2022 από το Flix: 10 στιγμές που η μικρή οθόνη... μεγάλωσε!

George R R Martin iron throne 607

Αυτό επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Μάρτιν στην πιο πρόσφατη δημοσίευση στο blog του, γράφοντας πως «μερικά από αυτές κινούνται πιο γρήγορα από άλλες, όπως συμβαίνει πάντα με την ανάπτυξη των σειρών. Καμία δεν έχει πάρει το πράσινο φως ακόμα, αν και ελπίζουμε… ίσως σύντομα. Μερικές μπήκαν στο ράφι, αλλά δεν θα έλεγα ότι έχουν ακυρωθεί. Μπορείς να πάρει κάτι από το ράφι με την ίδια ευκολία που μπορείς να βάλεις κάτι σε αυτό.»

Ποιες από τις σειρές αυτές τελικά φαίνεται να μην προχωράνε, τουλάχιστον για την ώρα, ο Μάρτιν δεν αποκάλυψε. Ισως με το νέο χρόνο να έχουμε κάποια σίγουρα νέα όσο αφορά αυτές τις σειρές, αλλά το μόνο που γνωρίζουμε για την ώρα είναι ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά για τη δεύτερη σεζόν του «House of the Dragon», η οποία θα κάνει πρεμιέρα το 2024.