Buzz

Μια ιστορική ημέρα για τους εργένηδες του κόσμου: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μόλις έβγαλε άδεια γάμου!

στα 10

Τα αστεία τέλειωσαν. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πήρε τη μεγάλη απόφαση και σε πολύ λίγο καιρό αποχαιρετά για πάντα την εργένικη ζωή στην οποία στήριξε κατά πολύ το μύθο του.

Μια ιστορική ημέρα για τους εργένηδες του κόσμου: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μόλις έβγαλε άδεια γάμου!

Ο 52χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ και η 36χρονη Αμάλ Αλαμουντίν πήραν τη μεγάλη απόφαση και θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, βάζοντας τέλος τόσο στις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό όσο και στην εργένικη ζωή του Κλούνεϊ που εδώ και είκοσι χρόνια (μετά το χωρισμό του από την Τάλια Μπάλσαμ) υπήρξε το σήμα κατατεθέν της γοητείας του.

Η δημοσίευση της άδειας γάμου του ζευγαριού στο Δημαρχείο του Τσέλσι του Λονδίνου - έτσι όπως επιβάλλει ο νόμος - δεν αναφέρει βέβαια ημερομηνία αλλά δίνει ως τοποθεσία του γάμου την Ιταλία, επιβεβαιώνοντας έτσι πως η τελετή θα γίνει στην έπαυλη του Κλούνεϊ στη λίμνη του Κόμο. Σε κάθε περίπτωση, η άδεια που μπορείτε να δείτε παρακάτω έχει ισχύ 12 μηνών.

George Clooney

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα διαφυλάξει τις προετοιμασίες του γάμου του - που οι φήμες θέλουν να λαμβάνει χώρα στο τέλος του καλοκαιριού - από τα βρετανικά ταμπλόιντ, ειδικά μετά τη διαμάχη που ξέσπασε με τη Daily Mail, όταν η τελευταία δημοσίευσε το διαβόητο άρθρο για τη διαφωνία της μητέρας της Αλαμουντίν για το γάμο λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, αναγκάζοντας τον Κλούνεϊ να επιτεθεί με σκληρό τρόπο στα δημοσιεύματα.

Είμαστε σίγουροι πως κάθε τόσο και λιγάκι θα μαθαίνουμε ονόματα από τη λίστα των καλεσμένων και λεπτομέρειες για το νυφικό, το πάρτι και το bachelor πάρτι του Τζορτζ...

Διαβάστε ακόμη: