Buzz

Ηταν όλοι τους μωρά: το καστ του «Game of Thrones» βλέπει παρασκηνιακό υλικό από τον 1ο κύκλο και ξεσπά σε υστερία!

στα 10

«Fuck off!» αναφωνεί ο Κιτ Χάρινγκτον βλέποντας τον αμούστακο εαυτό του...

Ηταν όλοι τους μωρά: το καστ του «Game of Thrones» βλέπει παρασκηνιακό υλικό από τον 1ο κύκλο και ξεσπά σε υστερία!

To επικών διαστάσεων τηλεοπτικό φαινόμενο της δεκαετίας, το «Game of Thrones» τελείωσε. Σίγουρα έχετε διαβάσει την γνώμη μας για το φινάλε του και μπορεί κι εσείς να έχετε τις αντιρρήσεις σας ή τις απογοητευμένες σας προσδοκίες. Η Λίνα Xίντι πάντως σίγουρα έχει αντιρρήσεις και το είπε και δημόσια: στην Σέρσεϊ άξιζε ένας πιο εντυπωσιακός θάνατος!

Διαβάστε επίσης: To μεγάλο αντίο των θαυμαστών και των ηθοποιών στο «Game of Thrones»

Οπως και να έχουν τα πράγματα, αυτό ήταν. Και πάει τελείωσε. Εκτός από το buzz του βέβαια που συνεχίζεται ακάθεκτο.

Με αφορμή την κυκλοφορία του Blu-ray set («Game of Thrones: The Complete Collection») ο Κόναν Ο Μπράιαν κάλεσε τους πρωταγωνιστές της σειράς για μία συζήτηση που οργάνωσε η ΗΒΟ με καλεσμένους ψηφοφόρους των ΕΜΜΥ αλλά και κοινό.

Ετσι ένα μίνι reunion με τους Κιτ Χάρινγκτον, Σόφι Τέρνερ, Μέισι Γουίλιαμς και Αϊζαακ Κέμπστεντ Ράιτ πραγματοποιήθηκε και είχε και μια έκπληξη για τους ηθοποιούς: ο Κόναν τούς παρουσίασε ένα από τα extra features του Blu-ray. Συνεντεύξεις τους από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του 1ου κύκλου.

Κι ήταν όλοι τους μωρά.

Για αυτό και οι αντιδράσεις, βλέποντας το βίντεο είναι ξεκαρδιστικές. Ή, όπως αναφωνεί ο Κιτ Χάρινγκτον στην εικόνα του αμούστακου Τζον Σνόου, «Fuck off!!!»

Πατήστε το play:


Διαβάστε περισσότερα: