Buzz

Ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ στη νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

στα 10

Για άλλη μια φορά τα πάντα γύρω από την ταινία του, εκτός από το καστ και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

Ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ στη νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Κάθε φορά που ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν ανακοινώνει πως ετοιμάζει μια νέα ταινία τα πάντα είναι τυλιγμένα κάτω από ένα είδος απίστευτης μυστικοπάθειας. Ετσι ακριβώς και τώρα που ο Σιάμαλαν επιστρέφει στο σινεμά, μετά και το μικρό του τηλεοπτικό διάλειμμα με το «Servant» για λογαριασμό του Apple TV+, με μια νέα ταινία το μόνο που γνωρίζουμε από αυτή είναι το καστ της και η ημερομηνία κυκλοφορίας της στους κινηματογράφους, 23 Ιουλίου 2021, αν όλα φυσικά πάνε καλά με την πανδημία.

Διαβάστε ακόμα: «Glass»: Αυτό είναι το σίκουελ του «Unbreakable», του «Split» και... της καριέρας του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

shyamalan 607

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ προστέθηκε πρόσφατα στο καστ της ταινίας του Σιάμαλαν, ένα θρίλερ μυστηρίου, για λογαριασμό της Universal. Μέχρις στιγμής το καστ συμπεριλαμβάνει ονόματα όπως Ελάιζα Σκάνλεν, Τομασίν ΜακΚένζι, Ααρον Πιέρ, Αλεξ Γουλφ, Βίκι Κριπς, Αμπεϊ Λι, Νικι Αμούκα-Μπερντ και Κεν Λουνγκ.

Φυσικά η υπόθεση ή ο τίτλος της ταινίας παραμένουν επτασφράγιστα μυστικά. Πρόκειται για την μεγαλύτερη παραγωγή για ταινία του Σιάμαλαν, μετά και από μια σειρά indie, σχεδόν αυτοχρηματοδοτούμενων παραγωγών, όπως το «The Visit», «Split» και «Glass», και το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμα: «The Servant»: Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν φέρνει κάτι σκοτεινό στην τηλεόραση