Buzz

Στιβ Καρέλ – Μαρκ Ράφαλο: Ο Μπένετ Μίλερ αναλύει μια σκηνή απ’ το «Foxcatcher»

στα 10

Στη σταθερή στήλη των New York Times, «Anatomy of a Scene», ο σκηνοθέτης του «Foxcatcher» μιλά για όσα δε φαίνονται στην οθόνη.

Στιβ Καρέλ – Μαρκ Ράφαλο: Ο Μπένετ Μίλερ αναλύει μια σκηνή απ’ το «Foxcatcher»

Το «Foxcatcher» του Μπένετ Μίλερ ήταν μια αποκάλυψη στην κινηματογραφική σοδειά του 2014. Από την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Καννών το φιλμ προκάλεσε αίσθηση και κουβέντες για μια απ’ τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς και, επαληθεύοντας τις προβλέψεις, το «Foxcatcher» εμφανίζεται σε πολλά από τα Best of του 2014 και οδεύει ολοταχώς για τα Οσκαρ. Φυσικά η ταινία δε λείπει από το Top-10 του Flix – δείτε τη λίστα εδώ.

Αν ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της ταινίας είναι η «διακριτικότητα» του σκηνοθέτη της και οι υπαινιγμοί όσων συμβαίνουν πίσω και κάτω από τη δράση, η σκηνή της καλά κρυμμένης σύγκρουσης του Τζον ντι Ποντ του Στιβ Καρέλ, με τον Ντέιβιντ Σουλτς του Μαρκ Ράφαλο είναι μάλλον η επιτομή αυτού του χαρίσματος. Στη σταθερή στήλη των New York Times, «Anatomy of a Scene», ο Μπένετ Μίλερ παρακολουθεί τη σκηνή και την «ανατέμνει» εξηγώντας, με τη δική του αφήγηση, τις προθέσεις και τις επιθυμίες του. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: