Buzz

Ο Φατίχ Ακίν σκηνοθετεί Στίβεν Κινγκ!

στα 10

Ο Φατίχ Ακίν επιλέχθηκε από τη Universal και το νέο πρότζεκτ υπόσχεται να... ανάψει φωτιές.

Ο Φατίχ Ακίν σκηνοθετεί Στίβεν Κινγκ!

Μία γυναίκα κι ένας άντρας που είχαν υποστεί για χρόνια τα πειράματα της κυβέρνησης σ' ένα μυστικό πρότζεκ (σχεδιασμένο ώστε να αναπτύσσει ασυνήθιστες ψυχικές δυνάμεις) δραπετεύουν και μετά από χρόνια φέρνουν στον κόσμο μια κόρη. Από μικρή ηλικία η Τσάρλι μοιάζει να μην είναι σαν τα άλλα κοριτσάκια. Μπορεί να ανάβει φωτιές με τη δύναμη του μυαλού της. Οσοι οι γονείς της προσπαθούν να τη βοηθήσουν, το FBI συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και θέλει να κρατήσει το κορίτσι για παραπάνω πειράματα.

Το Firestarter ήταν το πρώτο best seller μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, το οποίο το 1980 πούλησε 6ψήφιο αριθμό αντιτύπων στην πρώτη έκδοση (πάνω από το φράγμα των 100.000 αντιτύπων). Το 1984 είχε γίνει ταινία (σε σκηνοθεσία Μαρκ Λέστερ) με πρωταγωνίστρια την μικρούλα Ντρου Μπάριμορ (φρέσκια από την επιτυχία του «Εξωγήινου» του Στίβεν Σπίλμπεργκ και τους Μάρτιν Σιν και Χίδερ Λοκλίαρ στους ρόλους των γονιών της.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι μία νέα κινηματογραφική διασκευή ετοιμάζεται από τα στούντιο της Universal και Blumhouse.

Ο Σκοτ Τιμς θα γράψει το σενάριο κι ο Φατίχ Ακίν θα σκηνοθετήσει.

Στην παραγωγή συναντάμε τους Τζέισον Μπλουμ, Ακίβα Γκόλντσμαν και Μάρθα νε Λαουρέντις (η οποία ήταν στην παραγωγή και της ταινίας του 1984).

Αυτή θα είναι η πρώτη στουντιακή ταινία στην καριέρα του Φατίχ Ακίν.

Είδατε η Χρυσή Σφαίρα για το «Μαζί ή Τίποτα»;

Διαβάστε επίσης: