Buzz

«Ο Μπαμπάς της Νύφης 3» μετατρέπεται σε μπαμπά του γκέι γαμπρού

στα 10

Φήμες θέλουν την Warner Bros. να έχει δώσει το πράσινο φως για το δεύτερο σίκουελ των οικογενειακών κομεντί «Ο Μπαμπάς της Νύφης», με επίκεντρο αυτή τη φορά το γάμο του γκέι γιου.

«Ο Μπαμπάς της Νύφης 3» μετατρέπεται σε μπαμπά του γκέι γαμπρού

Δεν πρόκειται για είδηση ακόμα, αλλά για φήμη. Κι αυτό γιατί όσα διαβάζουμε μέχρι στιγμής δεν αναφέρονται σε επίσημες πηγές που να τεκμηριώνουν την είδηση. Επίσης, κανείς -ούτε από το στούντιο, ούτε από τους ηθοποιούς- το έχουν επιβεβαιώσει. Και ως κερασάκι στην τούρτα, αργά χθες βράδυ ήρθε και μία διάψευση από τον ίδιο τον Στιβ Μάρτιν, ο οποίος μέσω twitter αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή του σε επόμενη ταινία της σειράς. Προς το παρόν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: πηγές της χολιγουντιανής βιομηχανίας (άνθρωποι μέσα από το στούντιο της Warner Bros.) κυκλοφορούν εδώ και λίγες ώρες τη φήμη ότι εγκρίθηκε μία τρίτη ταινία για τη «Father of the Bride» σειρά. Οι πρώτες δύο, με πρωταγωνιστή τον Στιβ Μάρτιν ως Τζορτζ Μπανκς, τον τρυφερό πατέρα που ξαφνικά η κόρη του τού ανακοινώνει ότι παντρεύεται (στο δεύτερο ότι έμεινε έγκυος και θα τον κάνει παππού) κι εκείνος περνά την υπαρξιακή του κρίση ήταν φυσικά remakes των αντίστοιχων 50ς ταινιών που ήθελαν τον Σπένσερ Τρέισι στον κεντρικό ρόλο (και την πολύ νεαρή Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ως κόρη του).

1O Kίραν Κάλκιν στην πρώτη ταινία του 1991, σε ηλικία 9 ετών, και 32 χρονών σήμερα.

Η τρίτη ταινία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα επικεντρώνεται στον πιτσιρικά γιο, τον Μάτι, ο οποίος μεγάλωσε, είναι 29 χρονών πλέον, και ανακοινώνει στον Τζορτζ ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν ναύτη του αμερικανικού στόλου. Μας ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μία τέτοια προσέγγιση από ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο του Χόλιγουντ και είμαστε σίγουροι ότι η κωμωδία θα είναι ένας ιδανικός τρόπος να ειπωθούν τα πιο σοβαρά πράγματα.

Τον ενθουσιασμό μας όμως φρενάρει η άρνηση του στούντιο να ανακοινώσει επίσημα το πρότζεκτ, καθώς και το χθεσινοβραδινό tweet του Στιβ Μάρτιν, ο οποίος αρνήθηκε την ανάμειξή του με την ταινία.

2

Nα είναι καπνός χωρίς φωτιά, όταν μάλιστα οι πηγές επιβεβαιώνουν ότι ο Τζαρλς Σίερ θα επιστρέψει στην σκηνοθετική καρέκλα; Κι αυτές οι λεπτομέρειες για την πλοκή; Μία φάρσα που έγινε viral; Θα μάθουμε σύντομα. Πάντως ούτε ο Κίραν Κάλκιν, ο οποίος έπαιξε τον μικρό Μάτι στις πρώτες ταινίες, έχει παραδεχθεί ή διαψεύσει το γεγονός.

Περιμένουμε...

Διαβάστε ακόμη:

«An Object of Beauty»: Το νέο βιβλίο του Στιβ Μάρτιν γίνεται ταινία!