Buzz

Το «Φανταστικά Ζώα 3» ξεκινάει γυρίσματα και μας ταξιδεύει στην Βραζιλία

στα 10

Μετά από αρκετές αναβολές, η Warner έδωσε επιτέλους το πράσινο φως για να ξεκινήσει η παραγωγή της.

Το «Φανταστικά Ζώα 3» ξεκινάει γυρίσματα και μας ταξιδεύει στην Βραζιλία

Από τότε που η ταινία «Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» απέτυχαν εισπρακτικά στο παγκόσμιο box office, ενώ έγινε και η πρώτη ταινία από τον κόσμο του Χάρι Πότερ η οποία πήρε τον χαρακτηρισμό rotten στο Rotten Tomatoes, η Warner αποφάσισε να πάρει τον χρόνο της πριν ξεκινήσει την παραγωγή του τρίτου μέρους, για να βρει έτσι τον τρόπο να σώσει το franchise των prequels, ειδικά μιας και μιλάμε για μια σειρά πέντε ταινιών.

Ετσι τα γυρίσματα των «Φανταστικών Ζώων 3» αναβλήθηκαν δυο φορές, πρώτα για τον Ιούλιο του 2019 και μετά για το φθινόπωρο, αλλά τελικά η Warner έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσει η παραγωγή. Σύμφωνα με το Deadline τα γυρίσματα θα αρχίσουν την άνοιξη του 2020 και αυτή την φορά η ταινία θα μας ταξιδέψει στην Βραζιλία, μιας και κάθε μέρος της σειράς θέλει να μας ταξιδέψει σε μια διαφορετική πόλη, με αυτή την φορά να είναι το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Διαβάστε ακόμα: Δεν είναι ψέμα! Το «Hocus Pocus 2» πήρε το πράσινο φως από την Disney

fantastic beasts 607

Επίσης ο χαρακτήρας της Τζέσικα Γουίλιαμς, η οποία εμφανίστηκε για πολύ λίγο στα «Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» ως η καθηγήτρια του σχολείου Ιλβερμόρνι, το οποίο είναι η αμερικάνικη εκδοχή του Χόγκουαρτς, θα έχει μεγαλύτερο ρόλο αυτή την φορά, ενώ ίσως τελικά με την τρίτη ταινία ταξιδέψουμε και στους διαδρόμους και τα δωμάτιά του.

Οι Εντι Ρεντμέιν, Τζουντ Λο, Τζόνι Ντεπ, Εζρα Μίλερ, Κάθριν Γουότερστον, Νταν Φόγκλερ και Αλισον Σούντολ θα επιστρέψουν ξανά και στην τρίτη ταινία, με τον Ντέιβιντ Γιέιτς στην σκηνοθεσία και τους Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και Στιβ Κλοβς να γράφουν μαζί το σενάριο.

Το «Φανταστικά Ζώα 3» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου 2021.

Διαβάστε ακόμα: Η κοινότητα του Χάρι Πότερ τα βάζει με την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ μετά τις δηλώσεις υποστήριξης για τον Τζόνι Ντεπ