Buzz

Face Mashups: η νέα μόδα ή πως θα έμοιαζαν τα παιδιά της Νάταλι Πόρτμαν με τον Γουίλ Φέρελ!

στα 10

Φανταστήκατε ποτέ πως θα έμοιαζε ο Ζακ Γαλιφιανάκης στο σώμα της Κρίστεν Στίουαρτ, ο Γουιλ Φέρελ στο σώμα της Νάταλι Πόρτμαν και ο Τζόνα Χιλ στο σώμα της Τζένιφερ Λόρενς... Tώρα μπορείτε να το δείτε.

Face Mashups: η νέα μόδα ή πως θα έμοιαζαν τα παιδιά της Νάταλι Πόρτμαν με τον Γουίλ Φέρελ!

Υπεύθυνο για το νέο διαδικτυακό trend που ενώνει σε έναν άνθρωπο τα πιο αναπάντεχα δίδυμα της σόου μπιζ είναι ο Τσέις, ένα ημι-ανώνυμος, πρώην ρόκερ που μέσα σε ένα μήνα είδε το κανάλι του στο YouTube να έχει περισσότερα από 2 εκατομμύρια views.

«Οταν επιλέγω ποιους δύο θα ενώσω σε έναν, λαμβάνω υπόψη μου δύο πράγματα. Τη σχέση τους και το πόσο διάσημοι είναι, όπως επίσης και την διαθεσιμότητα υψηλής ευκρίνειας υλικού του καθενός να μιλάει μπροστά σε μια κάμερα. Μέσα από μερικά έξυπνες και αρκετά κουραστικές διαδικασίες, βάζω το στόμα ενός σταρ στο κεφάλι ενός άλλου και ακολουθώ τις κινήσεις τους όσο μπορώ πιο ρεαλιστικά. Ενα βίντεο των δύο λεπτών χρειάζεται δουλειά τουλάχιστον τεσσάρων ωρών, αλλά όσο περνάει ο καιρός το κάνω και πιο γρήγορα.»

Αυτό που αποκρύπτει ο Τσέις είναι πως τα βίντεο του είναι εκτός από διασκεδαστικά και ελαφρώς έως και βαριά γκροτέσκα, καθώς η αίσθηση του mashup δημιουργεί μια αίσθηση σοβαρής γενετικής ανωμαλίας. Εκτός αν η ιδέα του είναι να πιθανολογήσει στο πως θα έμοιαζαν τα παιδιά των πιο αταίριαστων εραστών.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο διάσημα Face Mashups:

Tags: FACE MASHUPS