Buzz

Η απολογία του Εζρα Μίλερ

στα 10

Με μια δήλωση απολογίας στο Variety ο ηθοποιός παραδέχεται την παραβατική του συμπεριφορά και αναζητά θεραπεία.

Flix Team
Η απολογία του Εζρα Μίλερ

«Εχοντας περάσει πρόσφατα μια περίοδο έντονης κρίσης, καταλαβαίνω τώρα ότι υποφέρω πολύπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας και έχω ξεκινήσει θεραπεία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους που ανησύχησα και αναστάτωσα με τη συμπεριφορά μου. Εχω δεσμευτεί να κάνω την απαραίτητη δουλειά για να επιστρέψω σε ένα υγιές, ασφαλές και παραγωγικό στάδιο στη ζωή μου».

Μετά από μια μακρά περίοδο βίαιων περιστατικών και συλλήψεων - πιο πρόσφατα μια ληστεία μπουκαλιών αλκοόλ στο Βερμόντ από ένα σπίτι την ώρα που οι ιδιοκτήτες του απουσίαζαν - ο Εζρα Μίλερ δήλωσε στο Variety μέσω αντιπροσώπων πως ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και ότι ακολουθεί ήδη θεραπεία για τα προβλήματα ψυχικής υγείας του.

ezra miller Από προηγούμενη σύλληψη του Μίλερ

Η αλυσίδα των περιστατικών που έφεραν τον Μίλερ στο επίκεντρο της (κακής) δημοοσιότητας ξεκίνησε το 2020 όταν ο ηθοποιός βιαιοπράγησε εναντίον μιας κοπέλας στην Ισλανδία. Μόνο φέτος συνελήφθη δύο φορές στη Χαβάη για σωματικές και υλικές βλάβες σε ένα μπαρ, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστη η φύση της σχέσης του με την 18χρονη Ινδιάνα ακτιβίστρια Tokata Iron Eyes, οι γονείς της οποίας άσκησαν ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίλερ, κατηγορώντας τον ηθοποιό ότι ασκούσε επιρροή στην κόρη τους ενώ ήταν ανήλικη με σκοτεινούς σκοπούς, χρησιμοποιώντας «βία, εκφοβισμό, απειλή βίας, φόβο, παράνοια, ψευδαισθήσεις και ναρκωτικά».

Με την δημόσια απολογία του Μίλερ και την έναρξη της θεραπείας του τελειώνει και μια μεγάλη περίοδος συζητήσεων και αναλύσεων γύρω από την από την απόφαση της Warner να συνεχίσει κανονικά με τη συμμετοχή του Μίλερ στο franchise του «Fantastic Beasts» αλλά και με την έξοδο του «Flash» το 2023, στο οποίο ο Εζρα Μίλερ πρωταγωνιστεί, έχοντας ωστόσο ήδη βλάψει ανεπανόρθωτα με τη συμπεριφορά του τη φήμη της ταινίας.

Διαβάστε ακόμη: H Warner δίνει εξηγήσεις για την ακύρωση του «Batgirl»