Buzz

O Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ επιστρέφει στα 80s: Τρέιλερ για το «Everybody Wants Some»

στα 10

Ο ίδιος το περιγράφει ως πνευματικό αδελφάκι του «Dazed and Confused». Το πρώτο τρέιλερ αποδεικνύει πως τα 80s θα είναι για πάντα στη μόδα.

O Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ επιστρέφει στα 80s: Τρέιλερ για το «Everybody Wants Some»

Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ επιστρέφει μετά το «Boyhood» με μία ταινία που, όπως το περιγράφει ο ίδιος είναι το «spiritual sequel» του «Dazed and Confused», αυτή τη φορά με τη χρονομηχανή να επιστρέφει στα θρυλικά 80s.

Το «Everybody Wants Some» που θα κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του SXSW τον Απρίλιο στη γεννέτερια του σκηνοθέτης, στο Οστιν του Τέξας, ακολουθεί μία παρέα πρωτοετών κολλεγιόπαιδων, οι οποίοι εκτός από τις δοκιμασίες μέσα στο γήπεδο του μπέιζμπολ έχουν να περάσουν κι άλλα τεστ: αυτά των συναθλητών και συγκατοίκων τους στο σπίτι της αδελφότητας που παρτάρει σαν να μην υπάρχει αύριο. Ο ίδιος ο Λινκλέιτερ υπήρξε αθλητής στο κολλέγιο, οπότε το σενάριο αναμένεται να έχει φιτραριστεί μέσα και από τις δικές του μνήμες και να σερβιριστεί με τον σήμα-κατατεθέν τρόπο του: στιγμές ειλικρίνειας, κωμωδίας, αμηχανίας, αληθινής ζωής.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ προτείνει 6 ταινίες που πρέπει να έχει δει κάθε σινεφίλ που σέβεται τον εαυτό του

Everybody Wants Some 607

Το πρωταγωνιστικό τρίο της ταινίας αποτελείται από τον γιο της Γκόλντι Χόουν και του Κερτ Ράσελ, Γουάιτ Ράσελ («22 Jump Street», «We Are What We Are») τον Μπλέικ Τζένερ από το «Glee» και τον πιο πρόσφατο «Teen Wolf», Τάιλερ Χέκλιν. Οι Τζένερ και Χέκλιν έχουν υπάρξει αθλητές στα σχολικά και κολλεγιακά τους χρόνια (ο Χέκλιν μάλιστα είχε περάσει στην κυρίως ομάδα μπέιζμπολ του Arizona State University), ενώ ο Ράσελ υπήρξε επαγγελματίας παίκτης του χόκεϊ πριν το γυρίσει στην ηθοποιΐα ακολουθώντας τα χνάρια των γονιών του. Ο παππούς του όμως, ο ηθοποιός Μπινγκ Ράσελ (πατέρας του Κερτ) ήταν και ιδιοκτήτης της ομάδας μπέιζμπολ των Portland Mavericks.

Υπό τους ήχους του «My Sharona», δείτε εδώ το τρέιλερ του «Everybody Wants Some»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Everybody Wants Some Poster 607

Everybody Wants Some Poster 607