Buzz

Ετοιμάζεται πυρετωδώς το prequel της «Τζάκι Μπράουν»

στα 10

Είχαμε ακούσει τις φήμες από τον Μάιο, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε: το prequel της cult ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο «Τζάκι Μπράουν» ονομάζεται «Switch» και έχει ήδη βρει τους πρωταγωνιστές του στα πρόσωπα των Τζον Χοκς («Στην Καρδιά του Χειμώνα») και Μος Ντεφ («The Woodsman»).

Ετοιμάζεται πυρετωδώς το prequel της «Τζάκι Μπράουν»
O Τζον Χοκς ως νεότερος Ρόμπερτ ΝτεΝίρο;

Μη βιάζεστε να χαρείτε: ο Ταραντίνο δε θα σκηνοθετήσει. Σκηνοθεσία και σενάριο του «Switch» (το οποίο βασίζεται και αυτό σε βιβλίο του Ελμορ Λέοναρντ) υπογράφει ο Νταν Σέκτερ («Goodbye Baby»).

Η ιστορία μας γυρίζει 15 χρόνια πριν τα δρώμενα της ταινίας του Ταραντίνο (άρα το 1982), με τον Τζον Χοκς να ερμηνεύει τον νεότερο «Λούις» (το ρόλο του ΝτεΝίρο) και τον Μος Ντεφ τον αντίστοιχα πιο νέο «Ορντέλ» (Σάμιουελ Τζάκσον). Η πλοκή τους θέλει να σχεδιάζουν την απαγωγή της γυναίκας ενός διαφθερμένου μεγαλοεργολάβου.

Διαβάζοντας την υπόθεση του βιβλίου η πλοκή έχει το γνωστό μαύρο χιούμορ του Λέοναρντ: Λούις και Ορντέλ αποφυλακίζονται και αποφασίζουν να ενώσουν δυνάμεις για ένα τελευταίο μεγάλο κόλπο. Την απαγωγή της συζύγου ενός μαφιόζου εργολάβου του Ντιτρόιτ - χωρίς όμως να ξέρουν ότι εκείνος δε θέλει τη γυναίκα του πίσω.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά πρακτορεία ειδήσεων, ο Σέκτερ πάλευε με την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου εδώ και δύο χρόνια (αλλάζοντας στην πορεία τον τίτλο του σεναρίου από «The Switch» σε σκέτο «Switch», γιατί στο μεταξύ κυκλοφόρησε η ομότιτλη ρομαντική κομεντί με την Τζένιφερ Ανιστον) εν αγνοία του Ελμορ Λέοναρντ. Το έστειλε στον ατζέντη του συγγραφέα, εκείνος τρελάθηκε και ανέλαβε και την παραγωγή.

Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Μάιο.

Εμείς στεκόμαστε απέναντι στο νέο, κάπως διστακτικοί...