Buzz

Το «Eternals» γίνεται η πρώτη rotten ταινία της Marvel στο Rotten Tomatoes

στα 10

Μετά από 25 ταινίες, το marvelικό έπος της Κλόι Ζάο γίνεται η πρώτη rotten ταινία του στούντιο.

Το «Eternals» γίνεται η πρώτη rotten ταινία της Marvel στο Rotten Tomatoes

Εγινε κι αυτό. Η ταινία της Marvel «Eternals» σε σκηνοθεσία της Οσκαρικής Κλόι Ζάο, γίνεται η πρώτη μετά από 25 ταινίες η οποία αποκτά το χαρακτηρισμό rotten, στα Rotten Tomatoes.

Μέχρι στιγμής η ταινία βρίσκεται στο 55% θετικών κριτικών κάνοντας τη την πρώτη ταινία των Marvel Studios η οποία πέφτει κάτω από το όριο του 60%. Για αναφορά οι δυο χειρότερες, κριτικά πάντα, ταινίες της Marvel, το «Thor: The Dark World» και «The Incredible Hulk» έχουν τον χαρακτηρισμό fresh με σκορ 66% και 67% αντίστοιχα, κάνοντας τη Marvel να πλέει πλέον σε αχαρτογράφητα νερά.

Διαβάστε ακόμα: Οταν οι Θεοί περπατούν ανάμεσά μας. Αυτοί είναι οι Eternals

eternals 607

Οταν έγινε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας λίγες εβδομάδες πριν, οι πρώτες αντιδράσεις στα social media ήταν αρκετά θετικές με κάποιους να την θεωρούν αριστούργημα, ενώ κάποιοι αναφέρουν πως δεν πρόκειται για ταινία του MCU αλλά για ταινία της Κλόι Ζάο από την αρχή ως το τέλος. Οι κριτικοί όμως φαίνεται πως είχαν μια τελείως αντίθετη άποψη.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Τζέμα Τσαν (Σέρσι), ο Ρίτσαρντ Μάντεν (Ικαρις), ο Κουμάιλ Ναντζιάνι (Κίνγκο), η Λία ΜακΧιου (Σπράιτ), ο Μπράιαν Τάιρι Χένρι (Φάστος), η Λόρεν Ρίντλοφ (Μάκαρι), ο Μπάρι Κέογκαν (Ντρούιγκ), ο Ντον Λι (Γκίλγκαμες), η Σάλμα Χάγιεκ (Αζακ), η Αντζελίνα Τζολί (Θένα) και ο θνητός Κιτ Χάρινγκτον (Ντέιν Γουίτμαν).

Πόσο άδικος ή δίκαιος είναι αυτός ο χαρακτηρισμός θα το μάθουμε όταν οι «Eternals» κυκλοφορήσουν στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου.