Buzz

Επιτέλους! Τρέιλερ για το «The Grandmasters» του Γουονγκ Καρ Γουάι!

στα 10

Λίγο πριν την έξοδο του στην Κίνα, το πολυαναμένομενο καινούριο φιλμ του Γουονγκ Καρ Γουάι έχει ένα κανονικότατο, αναλυτικότατο και πανέμορφο τρέιλερ. Τόσο που το γεγονός πως δεν έχει υπότιτλους είναι τελείως αδιάφορο!

Επιτέλους! Τρέιλερ για το «The Grandmasters» του Γουονγκ Καρ Γουάι!

Η ημερομηνία εξόδου του «The Grandmasters» του Γουονγκ Καρ Βάι στην Κίνα είναι η 18η Δεκεμβρίου. Κάτι σαν εθνική ημέρα ανεξαρτησίας για την ταινία που ετοιμάζεται τα τελευταία πέντε χρόνια και που οι φανατικοί του σκηνοθέτη περιμένουν τουλάχιστον σαν μάννα εξ ουρανού.

Το κινέζικο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε διαρκεί ολόκληρα 2 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, κάνοντας τα δυο teasers που είχαμε μέχρι σήμερα (διαβάστε περισσότερα εδώ) απλή πρόγευση για ένα εντυπωσιακό, στιλιζαρισμένο και σκοτεινό μελόδραμα για τον θρύλο του Κουνγκ-Φου και δάσκαλο του Μπρους Λι, Ιπ Μαν.

Στους κεντρικούς ρόλους ο Τόνι Λιουνγκ και η Ζανγκ Ζιγί, αλλά με καθαρό πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Καρ Γουάι που επιστρέφει στις μέρες του «Ashes of Time» συνδυάζοντας τις πολεμικές τέχνες με την «πολεμική» του πάνω στο σινεμά που αγαπήσαμε περισσότερο από οποιοδήποτε τις τελευταίες δεκαετίες.

Και αρκετά... Δείτε το τρέιλερ παρακάτω και διαβάστε περισσότερα για το «Τhe Grandmasters» εδώ. Μέχρι να μάθουμε πότε θα δούμε την ταινία στην Ελλάδα, μαθαίνουμε ήδη κινέζικα!