Buzz

Επιστροφή στη ....«Γαλάζια Λίμνη»!

στα 10

Οχι δεν εννοούμε το σίκουελ του 1991 με τη Μίλα Γιόβοβιτς. Αλλά το remake που ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό κανάλι «Lifetime».

Επιστροφή στη ....«Γαλάζια Λίμνη»!
Ακόμα και τα παιδιά μοιάζει να βαρέθηκαν στο άκουσμα της είδησης!

Ορισμένα πράγματα είναι χαριτωμένα όταν είσαι μικρός. Μετά μεγαλώνεις και... the horror, the horror! Οσο λοιπόν κι αν όλα τα μικρά κορίτσια ερωτευτήκαμε τις χρυσές μπούκλες του Κρις Ατκινς και το αψεγάδιαστο δέρμα της Μπρουκ Σιλντς, η προοπτική να ξαναδούμε τη «Γαλάζια Λίμνη», σε τηλεοπτικό μάλιστα remake, μας ανατριχιάζει.

Κι όμως, το προσανατολισμένο σε γυναικείο κοινό αμερικανικό κανάλι «Lifetime» ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε στάδια προπαραγωγής για να μας επιστρέψει όλους σε μέρη εξωτικά. Εκεί όπου δύο παιδιά-ναυαγοί, μεγαλώνουν, ερωτεύονται και γίνονται γονείς. Να θυμίσουμε ότι το «The Blue Lagoon» είναι βασισμένο σε μυθιστόρημα του 1908 (ο συγγραφέας Χένρι Ντε Βέρε Στάκπουλ είχε γράψει ολόκληρη τριλογία με τίτλο «Blue Lagoon») και η πρώτη κινηματογραφική διασκευή του δεν ήταν αυτή του Ράνταλ Κλίσερ (1980), αλλά αυτή του 1949 από τον Φρανκ Λόντερ και με πρωταγωνίστρια την Τζιν Σίμονς.

Ενα χαριτωμένο trivia: η ερμηνεία της Μπρουκ Σιλντς στη «Γαλάζια Λίμνη» καθιέρωσε τα «Χρυσά Βατόμουρα» (ο «θεσμός» δεν υπήρχε) και η Μίλα Γιόβοβιτς στο sequel του 1991 κέρδισε ένα επίσης.

Απτόητο το «Lifetime» πάντως προχωρά με τηλεοπτικές διασκευές διάσημων κινηματογραφικών ταινιών. Εχει ήδη ανακοινώσει και μία αντίστοιχη για τις «Ανθισμένες Μανόλιες» με το concept όμως να γυρίσει την ταινία με εξολοκλήρου αφροαμερικανικό καστ.

Αυτό μοιάζει όντως ενδιαφέρον....