Buzz

Είστε έτοιμοι για το the time of your life (ξανά);

στα 10

Για όσους το «Dirty Dancing» σημαίνει κάτι παραπάνω από μια από τις πιο πετυχημένες ταινίες των 80s, η είδηση ενός ριμέικ είναι λογικό να προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα.

Είστε έτοιμοι για το the time of your life (ξανά);

«Πιστεύουμε πως το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο για την εκμοντερνισμένη εκδοχή της ταινίας στη μεγάλη οθόνη και είμαστε περήφανοι που έχουμε τον Κένι Ορτέγκα στο τιμόνι».

Με αυτά τα λόγια ο Τζο Ντρέικ, πρόεδρος της Lionsgate ανακοίνωσε και επίσημα το ριμέικ του «Dirty Dancing» με τον Κένι Ορτέγκα του «This is It» πίσω από την κάμερα. Συνεχίζοντας την πρόσφατη πρακτική του Χόλιγουντ να αναβιώνει ένα ένα τα μνημεία της δεκαετίας του '80 (βλ. «Footloose»)

Χορογράφος στην πρώτη ταινία, ο Κένι Ορτέγκα υπόσχεται πως το καινούριο «Dirty Dancing» δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με το ατυχές «Dirty Dancing: Havana Nights» του 2004 και πως τα τραγούδια θα κρατήσουν την 60s ατμόσφαιρα της πρώτης ταινίας. «Η ευκαιρία του να σκηνοθετήσω το "Dirty Dancing" είναι για μένα σαν να επιστρέφω στο σπίτι... Ο Πάτρι Σουέιζι έθεσε τις βάσεις για τους άντρες χορευτές στο σινεμά με τον ίδιο τρόπο που πριν από αυτόν το έκαναν ο Τζιν Κέλι και ο Φρεντ Αστέρ.»

Για την ώρα αγνοούνται οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους αρχετυπικούς ρόλους του Σουέιζι και της Τζένιφερ Γκρέι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως λίγο πριν το τέλος της ταινίας ο Τζόνι θα πει ξανά την κλασική ατάκα: «Nobody puts Baby in a corner».

Ευτυχώς, ο Πάτρικ Σουέιζι δεν θα είναι εδώ για να το ζήσει!