Buzz

Είστε έτοιμοι για την 5η Μπορν ταινία;

στα 10

Κάποιοι χαίρονται με τη συνέχεια μίας σειράς ταινιών που προσέφερε έναν πιο ωμό, βρώμικο, σκεπτόμενο «Μποντ» action hero στο κοινό. Αλλοι, θα προτιμούσαν να είχε λήξει στην τριλογία. Θεωρητική η συζήτηση: η Universal ετοιμάζει την πέμπτη ταινία.

Είστε έτοιμοι για την 5η Μπορν ταινία;

Το στούντιο της Universal Pictures μαζεύει το στρατό του για να ενισχύσει το team της επόμενης «Bourne» ταινίας, καθώς είναι αποφασισμένο ότι η σειρά θα συνεχίσει όσο υπάρχει κοινό που κόβει εισιτήρια.

Ο Τζέρεμι Ρέινερ λοιπόν αναλαμβάνει για δεύτερη φορά μετά την «Κληρονομιά του Μπορν» τον πρωταγωνιστικό ρόλο - αυτόν του «Ααρον Κρος».

Παρόλο που στην τέταρτη ταινία, ο αυθεντικός σεναριογράφος των ταινιών είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία, τώρα ο Τόνι Γκίλροϊ δεν αναφέρεται στους συνετελεστές. Καθόλου.

Αντίθετα, το σενάριο της πέμπτης ταινίας ανατείθεται στον σεναριογράφο των «Sherlock Holmes», Αντονι Πέκχαμ. Είναι κίνηση που δείχνει διάθεση να εμπλουτιστεί η σειρά και με μαύρο χιούμορ; Οχι απαραίτητα - στα credits του Πέκχαμ υπάρχει και το «Invictus» του Κλιντ Ιστγουντ.

Ολα αυτά αφήνουν το μεγάλο ερώτημα του ποιος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία. Κι αν ο Ματ Ντέιμον θα αναμειχθεί - έστω στο ελάχιστον. Η Universal απάντησε ότι «θα ήθελε πολύ τον Ντέιμον να εμφανίζεται αλλά όλα εξαρτώνται από τον σκηνοθέτη που θα επιλεγεί...»