Buzz

Η Ρις Γουίδερσπουν λέει πως το «Top Gun: Maverick» της έδωσε έμπνευση για την «Εκδίκηση της Ξανθιάς 3»

στα 10

Η ίδια λέει πως δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να έχει την δική της «Maverick» στιγμή με την ταινία αυτή.

Η Ρις Γουίδερσπουν λέει πως το «Top Gun: Maverick» της έδωσε έμπνευση για την «Εκδίκηση της Ξανθιάς 3»

Εχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που είδαμε για τελευταία φορά τις περιπέτειες της Ελ Γουντς στη μεγάλη οθόνη με την «Εκδίκηση της Ξανθιάς 2». Και από τότε η Ρις Γουίδερσπουν προσπαθεί να βρει τον τρόπο να γίνει πραγματικότητα και η τρίτη ταινία της σειράς, κάτι που δυστυχώς, ως σήμερα, φαίνεται πως έπεφτε στο κενό.

Αλλά μετά την τεράστια επιτυχία του «Top Gun: Maverick», η Γουίδερσπουν πιστεύει πως βρήκε την έμπνευση για να αφιερώσει χρόνο και να βεβαιωθεί ότι είναι σωστά. Μιλώντας στο USA Today η Γουίδερσπουν αναφέρθηκε και στην διαδικασία παραγωγής της «Εκδίκησης της Ξανθιάς 3», με την ίδια να λέει πως δεν θέλει να χάσει την δική της ευκαιρία να έχει μια «Maverick» στιγμή.

Διαβάστε ακόμα: Η Ρις Γουίδερσπουν δεν θ' ασχοληθεί με την πολιτική... «εκτός αν πέσουν κι άλλο τα στάνταρντ του κόσμου!»

Legally Blonde

«Εξακολουθώ να ελπίζω ότι η “Εκδίκηση της Ξανθιάς 3” θα γίνει με τον σωστό τρόπο. Είναι ακριβώς όπως το “Top Gun”: περίμεναν πολύ καιρό για να κάνουν μια άλλη εκδοχή αυτής της ταινίας και μου άρεσε το κομμάτι νοσταλγίας που ενσωμάτωσαν σε αυτήν. Οπότε, σίγουρα αυτό μας έδωσε πολλή έμπνευση για το τι θα θέλαμε να κάνουμε με την Ελ Γουντς και να βεβαιωθούμε ότι είχαμε όλα εκείνα τα στοιχεία που είχαν σημασία για τους ανθρώπους [τότε]. Νιώθω ότι αυτοί οι χαρακτήρες είναι φίλοι μου, οπότε τους προστατεύω. Δεν θα έφτιαχνα ποτέ την κατώτερη, μέτρια εκδοχή της ιστορίας τους.»

Τα τελευταία νέα που γνωρίζουμε για την ταινία ήταν ότι το 2020 η Μίντι Κάλινγκ και ο Νταν Γκουρ ετοίμαζαν το σενάριό της, αλλά λόγω της πανδημίας δεν γνωρίζουμε αν τελικά παρέδωσαν κάτι. Ισως μετά από αυτή την δήλωση να έχουμε κάποια περισσότερα νέα σύντομα.