Buzz

Η Ρις Γουίδερσπουν δεν θ' ασχοληθεί με την πολιτική... «εκτός αν πέσουν κι άλλο τα στάνταρντ του κόσμου!»

στα 10

Οπως πάντα αυτοσαρκαστική, η Ρις έχει τις απαντήσεις.

Η Ρις Γουίδερσπουν δεν θ' ασχοληθεί με την πολιτική... «εκτός αν πέσουν κι άλλο τα στάνταρντ του κόσμου!»

Είναι, τώρα, 44 χρόνων, εξαιρετικά επιτυχημένη, όχι μόνο ως ηθοποιός, αλλά και κυρίως ως παραγωγός και μια από τις πιο δυναμικές γυναικείες φωνές του αμερικανικού entertainment. Ταυτόχρονα, η Ρις Γουίδερσπουν μοιάζει ν' αντιμετωπίζει όλες τις ερωτήσεις, πάντα, με εξυπνάδα και χιούμορ.

Διαβάστε ακόμη: Από τη Βαϊόλα Ντέιβις ως τη Ρις Γουίδερσπουν και τη Μισέλ Ομπάμα, οι επώνυμοι στηρίζουν έμπρακτα όσους αγωνίζονται κατά της αστυνομικής βίας

Πριν λίγες μέρες, καλεσμένη στο podcast SmartLess, μαζί με τους Τζέισον Μπέιτμαν, Γουιλ Αρνέτ και Σον Χέιζ, η Γουίδερσπουν ρωτήθηκε αν θ' ασχολιόταν ενεργά με την πολιτική, μάλιστα ο Μπέιτμαν σχολίασε, «νομίζω ότι θα σε ψήφιζαν πολλοί». Η απάντηση της Γουίδερσπουν; «Ναι, γιατί τα στάνταρντ μας σ' αυτή τη χώρα έχουν πέσει πολύ χαμηλά.» Για να προσθέσει πως ποτέ δεν λέει ποτέ, «γιατί δεν ξέρω πού μπορεί να βρίσκομα, ας πούμε, στα 65 χρόνια μου.»

ρις γουίδερσπουν 607

Φυσικά, η ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία να θίξει την εκπροσώπηση των γυναικών στο εκλογικό σώμα: «Νομίζω ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την ισορροπία. Οι γυναίκες αποτελούν το 50% του πληθυσμού, αλλά όχι το αντίστοιχο ποσοστό στην κυβέρνηση, πράγμα αλλόκοτο, ειδικά εφόσον εκεί λαμβάνονται οι αποφάσεις για το σώμα μας. Χρειάζεται ισορροπία, το γιν και το γιανγκ.» Σίγουρα μαζί της θα συμφωνούσαν και η Τρέισι Φλικ του «Election» και η Ελ Γουντς του «Legally Blonde».