Buzz

Η Ντρου Μπάριμορ θέλει να κάνει ριμέικ το «Planes, Trains and Automobiles» του Τζον Χιούζ

στα 10

Η Μπάριμορ θέλει να παίξει τον ρόλο του Τζον Κάντι με τον Ανταμ Σάντλερ ή την Κάμερον Ντιάζ να συμπρωταγωνιστούν στον ρόλο του Στιβ Μάρτιν.

Η Ντρου Μπάριμορ θέλει να κάνει ριμέικ το «Planes, Trains and Automobiles» του Τζον Χιούζ

Το «Planes, Trains and Automobiles» θεωρείτε ακόμα και σήμερα μια από τις πιο αγαπημένες του ταινίες που σκηνοθέτησε ο Τζον Χιούζ. Η ταινία του 1987, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Τζον Κάντι και ο Στιβ Μάρτιν, μιλάει για την οδύσσεια δυο επιχειρηματιών να φτάσουν στις οικογένειές του έγκαιρα για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Και φαίνεται πως η Ντρου Μπάριμορ θέλει να κάνει το κάνει ριμέικ.

Αυτό συζήτησε με τον Ανταμ Σάντλερ, ο οποίος βρέθηκε στο talk show της «The Drew Barrymore Show», αναφέροντας πως η ίδια θέλει να παίξει τον ρόλο του Κάντι με τον ρόλο του Μάρτιν να είναι ανάμεσα στον Σάντλερ και την Κάμερον Ντίαζ. «Εκείνη [η Ντίαζ] και εγώ συζητήσαμε για το ριμέικ του “Planes, Trains and Automobiles” και μετά είπα πως μιλούσαμε με τον Ανταμ [Σάντλερ] γι’ αυτό. Θέλω επίσης να παίξω τον χαρακτήρα του Τζον Κάντι» είπε η Μπάριμορ.

«Θα μπορούσες να είσαι τέλεια στον ρόλο του Κάντι. Ξέρεις ποιος θα μπορούσε να κάνει καλύτερα τον Κάντι; Ο [Κρις] Φάρλεϊ. Περπατούσε στο γραφείο και έλεγε ατάκες από την ταινία», της απάντησε ο Σάντλερ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ανταμ Σάντλερ θα συνεργαστεί και πάλι με τα αδέρφια Σάφντι

Η Μπάριμορ είχε αποσυρθεί από την υποκριτική το 2014 αλλά αποφάσισε να επιστρέψει με την ταινία του Netflxi «Back in Action» με συμπρωταγωνιστή τον Τζέιμι Φοξ. Αν τελικά πάρει το πράσινο φως το ριμέικ του «Planes, Trains and Automobiles» θα σηματοδοτεί και την τέταρτη συνεργασία της Μπάριμορ με τον Σάντλερ (αν αυτός πάρει τελικά τον ρόλο) μιας και οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει ξανά και στις ταινίες «The Wedding Singer», «50 First Dates» και «Blended».